FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA /ADRIAN BUCUR (SAALFELDEN)

Dare Vrsici a fost sfatuit de slovacii de la Zilina sa nu aleaga Timisoara, dar jucatorul a fost atras de Timisoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Transferul lui Dare Vrsici (23 de ani) de la echipa slovaca, MSK Zilina, le-a dat cele mai multe batai de cap conducatorilor lui Poli Timisoara. In final, Vrsici a semnat contractul cu Timisoara, dupa ce banatenii au platit 1 milion de euro.

Slovenul a explicat o parte din motivele care au tergiversat mutarea. "Oamenii de la Zilina sint convinsi si acum ca am facut o alegere gresita si au incercat sa ma determine sa nu vin in Romania. Au fost dezamagiti, dar cred ca aici pot sa cresc enorm. In plus, lucrurile erau clare demult in mintea mea, pentru ca lumea incepuse sa se poarte urit la Zilina", a afirmat mijlocasul lui Poli.

Vrsici a explicat ca este pregatit sa se lupte pentru a deveni titular. "stiu ca pe postul meu este cea mai mare concurenta, dar sint pregatit sa mor pe teren, ca sa pot juca meci de meci. In plus, pot juca pe orice post la mijloc sau chiar atacant. Sper ca se va gasi un loc liber si pentru mine", a afirmat Vrsici, nerabdator sa inceapa sezonul: "Deja nu mai am rabdare. Sint extrem de motivat si de abia astept primul meci pentru ca perioada de pregatire a fost foarte grea. Ce a fost mai dificil a trecut, acum totul depinde de noi".

"Nu are rost sa ne pacalim cu adversarii slabi. Ma bucur ca am inscris cu azerii pentru ca nu pot pierde timpul cu acomodarea. Trebuie sa dau totul din start"
Dare Vrsici

Vrea la Roma!
Dare Vrsici nu a ascuns nici faptul ca isi doreste sa ajunga la Roma: "Acesta este visul meu. Sa joc superb la Timisoara si intr-o buna zi sa pot imbraca tricoul lui AS Roma. Fotbalistul meu preferat este Francesco Totti si as da orice ca intr-o zi sa fiu in teren alaturi de el. Acum insa sint concentrat doar pe treaba mea la Poli pentru ca sint foarte tinar", a.

Are frate fotbalist
Slovenul a povestit ca are un singur frate de 18 ani, Domen, care a ales tot cariera de fotbalist. "Joaca in Slovenia la Mera si este tot mijlocas ofensiv ca si mine. De altfel a incercat mereu sa ma copieze, iar eu am fost pregatit mereu cu sfaturi. E de perspectiva, dar sa vedem daca se va putea tine de acest sport. Poate intr-o zi vom juca impreuna", a spus Dare.


ALTE sTIRI
Omoduemuke a revenit
Mijlocasul lui Poli a revenit astazi la antrenamente, dupa ce zilele trecute a suferit o accidentare la genunchiul sting. Medicul Teymoor Ahmadi l-a supus pe Omo la sedinte repetate cu un aparat special, care ii transmitea socuri scurte in zona cu probleme. Omoduemuke  a strins serios din dinti dupa ce s-a sprijinit pe picior, ca sa nu rateze antrenamentul de ieri-dimineata.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close