FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dario Bonetti dă piept cu realitatea tristă de la Dinamo » Ce îl așteaptă pe italian în București

Dario Bonetti, antrenor Dinamo
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat luni, 12 iulie 2021 15:08 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 17:11

Dario Bonetti (59 de ani) a ajuns la București. Antrenorul italian găsește la Dinamo un lot decimat și o bază de pregătire răvășită.

Dario Bonetti, antrenorul chemat de fanii DDB să-l înlocuiască pe demisionarul Dusan Uhrin jr., a sosit astăzi la prânz în România. Italianul, care nu a mai antrenat de cinci ani pe nimeni, a fost preluat de la aeroport de administratorul special Iuliu Mureșan și cazat la hotelul lui Dumitru Dragomir, din nordul Capitalei.

Antrenamentul echipei din această dimineață a fost condus de secundul Iulian Mihăiescu, secondat de masorul ceh al lui Uhrin, care poate rămâne în staff dacă va dori Dario Bonetti.

Dario Bonetti găsește o situație deplorabilă la Dinamo: lot decimat, fără medic și fără bucătar

Tehnicianul italian, aflat la al treilea mandat la Dinamo, după experiențele din 2009 și 2012, va avea o misiune infernală. Lotul este decimat, iar echipa a rămas fără medic și fără bucătar.

Au plecat deja trei jucători importanți precum Ante Puljic, Adam Nemec, Diego Fabbrini, nemulțumiți din cauza restanțelor financiare, iar alți trei titulari Răuță (29), Achim (32) și Anton (30) sunt deciși, la rândul lor, să-și rezilieze contractele. Paul Anton are o problemă la metatarsiene, iar Steliano Filip se antrenează cu mască, pentru că s-a operat la nas.

O altă problemă majoră de care se va lovi Bonetti o reprezintă condițiile de pregătire de la Săftica. Lucrările de renovare au fost sistate din lipsa banilor. Bucătăria a rămas neterminată, n-au mai fost fonduri pentru gresie și faianță. La fel s-a întâmplat și cu vestiarul. Jucătorii se dezechipează în camere.

Ce a declarat Dario Bonetti la sosirea în România

De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Nu e problema mea acum (n.r. - întrebat de situația grea în care se află Dinamo). Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez. 

Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu. Dacă sunt aici, înseamnă că vreau să fac ceva. Nu știu de problemele de care vorbiți. 

Fotbalul italian nu a murit niciodată. Avem o națională mare, cu un antrenor mare, a fost 80 la sută munca antrenorului, 20 la sută a echipei (n.r. - despre EURO).

- Dario Bonetti, antrenor Dinamo

A revenit Alin Dudea la Dinamo

Cu transferurile blocate de FIFA, Dinamo are mari probleme să completeze lotul. În acest context, „câinii” l-au reactivat pe Alin Dudea (24 de ani), fundaș central revenit după împrumutul la CSM Reșița. Stoperul a fost indisponibil timp de 3-4 luni, din cauza unei accidentări la genunchi.

VIDEO: Dusan Uhrin si-a luat la revedere de la fanii lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo nu are liniște deloc: cere 40.000 de euro ca să nu reclame clubul! Ce jucători vrea Mureșan să-i aducă lui Bonetti

Dusan Uhrin, gest demn de laudă pentru Dinamo » Ce a dezvăluit Iuliu Mureșan + anunț despre viitorul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  12 Iulie 2021, 22:38

Bafta!

adook
adook  •  12 Iulie 2021, 19:57
Postat de valyomanyd pe 12 Iulie 2021, 19:38

Lasa bre ca au vrut sa ia Cupa, chiar i-au eliminat pe aia de la fcfcsb :))))

*** cu afirmatia asta :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Iulie 2021, 19:38
Postat de melcul_furios pe 12 Iulie 2021, 18:08

Nu am pariat nimic insa hai sa fim realisti, de 2 ani scopul lor este sa nu cada in B. Asta o sa se intample si anul asta, scopul lor nu e sa castige titlul, sa termine in primele 3, sa ia cupa, nimic de genul asta. Tot ce isi pot dori se sa nu cada in B si e pacat sa vezi Dinamo asa.

Lasa bre ca au vrut sa ia Cupa, chiar i-au eliminat pe aia de la fcfcsb :))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează