FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Dario Bonetti îşi pune la zid apărarea: "Facem gafe capitale!"

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 00:26

Dario Bonetti a pus tunurile pe jucătorii din apărare şi le transmite acestora că trebuie să se corecteze în faţa lui Messi pentru a putea anihila Barcelona


- Domnule Bonetti, sînteţi mulţumit de evoluţia lui Dinamo?
- Am comis din nou erori, am făcut două gafe capitale în defensivă care trebuie neapărat corectate. Erori se comit întotdeauna, dar trebuie să le corectăm repede pentru că vom avea probleme.

- Ce s-a întîmplat cu Ţucudean de nu a mai marcat?
- Cred că laudele de după meciul cu Iaşiul nu i-au făcut deloc bine. Meciul acesta a fost şi un test din punct de vedere mental, atît pentru Ţucudean, cît şi pentru restul echipei.

- Sînteţi mulţumit că aţi luat un punct la Braşov?
- Întotdeauna un punct este bine venit în partidele din deplasare. Am avut multe alte ocazii şi puteam chiar învinge, dar, din păcate, nu am putut fructifica şansele.

- Braşovul a avut un gol valabil anulat pe motiv de ofsaid...
- Erorile de arbitraj se întîmplă. Noi le-am făcut adversarilor două goluri cadou, deci rezultatul este just, echitabil.

- Cum vedeţi echipa împotriva Barcelonei?
- Trebuie să jucăm mult mai bine pentru a le putea face faţă lui Messi şi Barcelonei.


"Matei este un jucător care are calităţi, însă el trebuie să aibă continuitate pentru a dovedi că este un jucător de valoare"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

"Rezultatul este unul echitabil, îmi pare rău că am greşit în apărare şi sper să nu se mai întîmple pe viitor"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Nagy a ridicat aiurea steagul, mai bine făcea altceva cu el. Ăsta ne-a mai "făcut" la un meci. Am un sentiment de maximă silă faţă de arbitraj, s-a văzut din avion că nu e ofsaid"
Ioan Neculaie, patron Braşov

"Am pierdut două puncte pentru că am avut gol valabil anulat aiurea. Muncim toată săptămîna şi o eroare de arbitraj ne ia victoria. Echipele mici sînt cam vînate cînd joacă împotriva celor mari"
Mugurel Buga, atacant Braşov

"Am avut un gol valabil în minutul 88, nu a fost ofsaid, dar asta e. Pe teren am cîştigat noi, însă nu şi pe tabelă. A fost o teamă de reuşită din partea noastră, resimţită de lipsa omogenităţii"
Ionuţ Badea, atacant Braşov

"Bonetti a riscat inspirat cu Matei, scoţînd un fundaş, pe Scutaru, care nu mi se pare un scut în distribuţia lui Dinamo. Iar pe cei care riscă, viaţa îi mai şi răsplăteşte uneori"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 August 2012, 23:06
Postat de albusibiu pe 07 August 2012, 10:12

E normal sa faceti gafe capitale, doar sunteti din Capitala. :)

Ca si voi sa faceti mare branza, doar sunteti din marginime!

tonimirea
tonimirea  •  07 August 2012, 16:03

Dinamo joaca cu un om in minus fiecare meci datorita titularizarii permanente a lui M Alexe.D Grigore face din ce in ce mai multe greseli decisive in aparare este momentul sa plece,la fel si Pulhac care lasa pe altii sa-i faca treaba. Dinamo are nevoie de fundasii centrali si de un portar de rezerva. Sa pleca M Alexe,Pulhac,lychin,DGrigore,Danciulescu,Belgradean si mai sunt cativa. Cu banii luati pe ei Dinamo si-ar putea face echipa. Sper ca actionarii sa realizeze aceste lucruri cat mai curand.

maccarone2006
maccarone2006  •  07 August 2012, 15:41
Postat de terminatorul2 pe 07 August 2012, 02:41

De masă poate să-și dea cu capul de ea !!

Omule,sincer mi-e sile de familia ta,a crescut un ratat,care o freaca 24 dun 24 pe gsp.ro.... Mama ta saraca,te mai suporta? Sau te-a abandonat demult?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează