FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

VIDEO „Omul-voleu” e noul golgeter al Superligii » Execuție magistrală în FCSB - Hermannstadt, precedată de un moment de rătăcire

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 20:52 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 21:51

Darius Olaru (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al meciului FCSB - Hermannstadt, cu un voleu superb. Reușita a fost facilitată de o greșeală în defensiva sibienilor. Olaru a mai punctat o dată și a devenit golgeterul Superligii.

FCSB a fost formația mai activă în prima repriză a disputei de pe Arena Națională, dar fără să pună în pericol real poarta lui Căbuz. Tabela a fost deblocată în minutul 22, de execuția magistrală, cu piciorul stâng, a lui Darius Olaru.

VIDEO CU FAZA. Olaru, voleu încântător în FCSB - Hermannstadt

Acțiunea liderului din Superligă a pornit de la eroare mare în apărarea lui Marius Măldărășanu. Portughezul Ruben Fonseca a preluat la 35 de metri de propria poartă. A ținut prea mult de minge. Când a încercat să paseze, a fost deposedat de Băluță.

A urmat o combinație rapidă cu Tavi Popescu, Băluță a centrat la „bara a doua”, iar Darius Olaru a înscris superb, un șut din prima, cu piciorul stâng.

Căpitanul celor de la FCSB a mai înscris o dată. În minutul 45 s-a distrat cu întreaga defensivă sibiană. A simulat șutul în două rânduri, marcând tot cu piciorul mai slab, stângul.

Reușita confirmă forma bună pe care o traversează Olaru. Internaționalul tricolor a marcat cu un procedeu asemănător și runda trecută, în remiza 1-1 cu CFR Cluj. Atunci o făcea cu piciorul drept.

Cele două reușite de astăzi l-au transformat pe Olaru în noul golgeter al Superligii. Are 10 goluri și trece peste Chițu și Nistor.

Citește și alte știri de la FCSB - FC Hermannstadt:

FCSB și-a sabotat rivalele! Jucătorii au cerut să intre în vacanță înainte de pauza de iarnă
FCSB - Hermannstadt
FCSB și-a sabotat rivalele! Jucătorii au cerut să intre în vacanță înainte de pauza de iarnă
Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă
FCSB - HERMANNSTADT
Gigi Becali pregătește deja terenul pentru noul transfer de la FCSB » L-a scos din echipa de start pentru a testa noua formulă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  17 Decembrie 2023, 10:11

Sibiul o fi venit in vacanta la Bucuresti, dar golul din vole este o executie exceptionala, pe care Messi n-a reusit-o vreodata (ma refer la golurile marcate pe care le-am vazut, in direct sau inregistrate)!

observator_federal
observator_federal  •  16 Decembrie 2023, 23:24

Estraordinar, reporterul de teren (Codârlă sau altul, oricum aceeași "școală") îi spune cu o admirație nedisimulată lui Olaru: "Ai marcat sezonul ăsta deja 10 goluri, mai multe decât în 4 ani jucați la Mediaș! ". Bă băeți, anul trecut, în întreg sezonul, în toate competițiile, Olaru a marcat 1 (unu!) gol la Fcsb și Națională!! Păi de ce nu l-ați întrebat cum de a rămas, chiar și în aceste condiții, cel mai valoros "pe Transfermarkt" fotbalist din Superliga?? Bașca comentarii de genul "îi va fi foarte greu Fcsbului să te mai păstreze! " - de ce, îl ia Mediașul înapoi? (Mai există Gazu'?)

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  16 Decembrie 2023, 22:33

Olaru ,care toată săptămâna a fost la ( ATI ) După ce am citit pe aici !? Un miracol ,ar trebuii sa ne spuneți și rețeta !? Dar sant convins ca este o specialitate a casei ,care o vedem și noi dar asta trebuie aplicata cu concursul mai multora, Nu intram în amănunte!? Vorba aceea care a zis- o cineva din fotbal ; Știm locul ,fapta ,cine ,etc.!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează