FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ce l-a uimit în Superligă pe titularul de la Dinamo: „Nu am mai văzut asta pe unde am jucat”

Darko Velkovski
Darko Velkovski

Articol de , , - Publicat luni, 26 februarie 2024 14:03 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 14:24

Fundașul macedonean Darko Velkovski (24 de ani) a prefațat într-o conferință de presă duelul pe care Dinamo îl va avea cu Hermannstadt.

  • Dinamo - Hermannstadt se joacă marți, de la 18:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

După 0-4 cu CFR Cluj, Dinamo speră să-și revină în partida cu Hermannstadt, o echipă cu pretenții la play-off. Iar Darko Velkovski, venit la „câini” în această iarnă, e încrezător în forța echipei antrenate de Zeljko Kopic. În plus, acesta dezvăluie și ce l-a surprins în Superligă.

Întâlnire decisivă la Dinamo! Nu vrea să fie de decor, ci să fie ascultat
DINAMO
Întâlnire decisivă la Dinamo! Nu vrea să fie de decor, ci să fie ascultat

VIDEO. Cum a prefațat Darko Velkovski meciul Dinamo - Hermannstadt

„Atmosfera e OK. Știam că va fi un meci greu. Am jucat bine 30 de minute, dar bună am lăsat multe spații și am făcut multe greșeli. CFR e o echipă bună și ne-a pedepsit. Acum ne concentrăm pe restul meciului. Credem că următoarea partidă e foarte importantă.

Îmi place când avem multe meciuri într-o perioadă scurtă și nu avem prea multe antrenamente. Te gândești doar la meciuri. E bine, mai ales când pierzi. Va fi greu din punct de vedere fizic, dar poate fi bine pentru noi.

În acest campionat, oricine poate învinge pe oricine. În alte campionate în care am jucat, e foarte greu să câștigi cu primele clasate dacă ești în subsolul clasamentului. Aici văd multe rezultate supriză. Nu știi niciodată ce se întâmplă. Aici, cine face mai puține greșeli și cine e mai concentrat câștigă. Da, e o diferență între primele și restul, dar dacă joci bine și ai puțin noroc, poți câștiga.

Îmi place că e o medie bună de spectatori. Nu mă așteptam la asta. Sunt mereu mulți fani, iar asta e foarte bine. Te simți ca un fotbalist adevărat. Și îmi place și calitatea jucătorilor. Din ce văd, e un campionat bun”, a spus Darko Velkovski la conferința de presă.

Sunt 4-5 jucători noi la echipă și e nevoie de timp pentru a ne cunoaște. Dacă obținem puncte bune în aceste meciuri, va fi mai ușor în play-out, pentru că atunci ne vom cunoaște mai bine. Noi dăm tot ce putem în fiecare meci.

- Darko Velkovski

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri din Superligă:

Cum va arăta echipa Rapidului fără Alexandru Albu și Andrei Borza, excluși din lot » Bergodi trebuie să improvizeze
Rapid
Cum va arăta echipa Rapidului fără Alexandru Albu și Andrei Borza, excluși din lot » Bergodi trebuie să improvizeze
Discurs vehement către FCSB: „E zero! În Europa nu iese din careu dacă dă de un arbitru sănătos. Olaru intră criminal, dar ei se țipă la orice atingere”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
Discurs vehement către FCSB: „E zero! În Europa nu iese din careu dacă dă de un arbitru sănătos. Olaru intră criminal, dar ei se țipă la orice atingere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  26 Februarie 2024, 22:57

"Dar buna am lasat multe spatii ". " Acum ne concentram pe restul meciului "... voi chiar nu va uitati peste ceea ce ati scris inainte sa postati articolul ? Cum se poate asa ceva...? Capac la tot, ne spuneti ca Darko are 24 de ani...

creeperno534
creeperno534  •  26 Februarie 2024, 22:42

Revizuieste-ti gafele

istet10
istet10  •  26 Februarie 2024, 17:06
Postat de Zeama.de.varza pe 26 Februarie 2024, 16:51

Că de obicei pro.stal.aul gigist e primul cu degetul înfipt în nară.

Nu vrei sa ratezi vreo ocazie sa arati cat esti de "inteligent". Cineva a baut mult cu noua luni inainte de a te naste.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează