FOTBAL  »  Superliga  »  CLAUDIU RĂDUCANU PUS PE LIBER

Dat afară

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Claudiu Răducanu a plătit scump după ce s-a bătut cu Bundea

"Blocnotes" a fost dat afară de la Universitatea. Preşedintele Toni Doboş n-a putut trece peste incidentul în care a fost implicat Claudiu Răducanu. Atacantul l-a lovit cu pumnii pe Bundea, care s-a ales cu nasul spart, în autocar, în timpul deplasării spre Timişoara.

Mijlocaşul Zeno Bundea a recunoscut altercaţia dintre el şi Claudiu Răducanu şi a dezvăluit că nervii lui "Blocnotes" au cedat în urma unei glume proaste. "E adevărat că ne-am luat la harţă, dar nu a fost aşa grav. Nu s-a lăsat cu nasuri rupte sau sparte. A fost o răbufnire de orgolii", a spus Bundea. "Am dat uitării acest incident. De fapt, ne-am împăcat imediat după aceea, am rămas prieteni, iar la hotel am stat chiar în aceeaşi cameră. Asemenea lucruri se mai întîmplă în cadrul unui colectiv. Cum era şi normal, domnul Meszaros ne-a certat şi ne-a spus pe loc că vom primi o amendă de 200 de euro", a încheiat Zeno.

"A fost o îmbrînceală între doi bărbaţi, dar nu a fost nimic grav. Am şi uitat-o în clipa următoare"

Zeno Bundea, mijlocaş "U" Cluj

Speră într-o minune
Zeno Bundea va fi indisponibil pentru meciul de miercuri, cu Universitatea Craiova, din pricina unei întinderi. "Din păcate nu voi putea juca miercuri deoarece am suferit o întindere, iar medicii mi-au recomandat repaus total 2-3 zile, pentru a nu suferi o ruptură. Va fi un meci dificil, deoarece Craiova vine după 7 meciuri fără înfrîngere, dar noi sperăm să le întrerupem această serie. Şanse de salvare mai sînt încă, dar va fi foarte greu. Cu toate acestea, noi sperăm într-o minune", a spus Bundea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  08 Aprilie 2008, 21:58

Cel putin cineva de la "U" mai are mintea limpede si ne scapa de un NIMENI poate asa echipa se va putea concentra mai bine!!!!!!!!!!! HAI 'U'CLUJ!!!!!!!!

 •  08 Aprilie 2008, 17:10

U Cluj termina campionatul pe locul 14. Se salveaza!

 •  08 Aprilie 2008, 13:16

Desi Universitatea a pierdut sambata intr-un mod categoric partida de la Timisoara, suporterii lui "U" nici nu se gandesc sa nu elogieze pana la ultima suflare acest simbol. Astfel, miercuri la ora 14:30 in Piata Matei Corvin, fiecare suporter care doreste sa cante pentru culori si nu pentru jucatori este asteptat cu fularul, steagul si sapca rosie de unde se va porni in coloana spre stadionul Ion Moina. Suporterii care au initiat aceasta campanie numita de ucluj.ro "Sa murim frum

Vezi toate comentariile (10)
Comentează