FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficial! Dat afară de CFR, Ulrich Meleke și-a găsit echipă » Va evolua tot în Liga 1

Ulrich Meleke
Ulrich Meleke

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 17:29 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 17:48

Ulrich Meleke (22 de ani) va evolua la FC Voluntari, sub formă de împrumut de la campioana CFR Cluj.

Anunțul a fost făcut de clubul ilfovean prin intermediul paginii de Facebook. Fundașul central va fi împrumutat pentru restul sezonului la Voluntari.

„Cluburile FC Voluntari și Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca au ajuns la un acord în privința împrumutului lui Ulrich Meleke la echipa noastră pentru sezonul 2021/2022. 

Ulrich Meleke este un fundaș central din Coasta de Fildeș, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum în Finlanda la formațiile Ekenas IF și Kokkolan PV și în Israel la Hapoel Tel-Aviv și Hapoel Bnei Lod. Noul nostru jucător va purta numărul 3️ pe echipamentul de joc. 

Bun venit Ulrich și mult succes în tricoul FC Voluntari!”, se arată în comunicatul clubului ilfovean.

Ulrich Meleke a plecat de la CFR Cluj

În conferința de presă de ieri, Dan Petrescu a declarat că nu se bazează pe serviciile fundașului ivorian.

„Eu n-am renunțat la nimeni. În momentul de față, Dan Petrescu trebuie să decidă un lot de 23 de jucători pe care să-l trimită la UEFA. Până azi, la 00:00. 21 de jucători de câmp și doi portari. Nu putem să punem mai mulți jucători. Nu am decis 100% încă. Vreau să văd și antrenamentul de azi și o să iau o decizie. 

Doar un jucător s-a înțeles cu altă echipă, dar în rest nu cred că altcineva a mai plecat. Bilașco vă poate spune mai multe”, a declarat Dan Petrescu, noul antrenor al campioanei. 

Iar Bilașco, președintele interimar al clubului, a completat: „Nu sunt înțelegeri cu jucători privind rezilierea. Singurul fotbalist care e posibil să plece e Meleke, va merge sub formă de împrumut la o echipă din Liga 1. La acest jucător făcea referire Mister mai devreme”.

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Meleke ne-a lăsat baltă!”

Îmi pare rău să aud că Meleke a ajuns la Voluntari, dar așa se întâmplă când te iei după impresari și crezi că te duci să rupi norii la CFR. Eu îmi pusesem mari speranțe în acest jucător, dar ne-a lăsat baltă. Pur și simplu nu a mai vrut să meargă cu noi în cantonament în Austria, deși mai avea la Botoșani trei ani de contract. 

CFR a vrut să ni-l dea înapoi, dar nu am mai dorit noi. Niciodată nu am avut vreo ofertă de la Gigi Becali pentru Meleke. El e un jucător tânăr, dar consider că a făcut un pas în spate prin acest transfer la Voluntari”, a declarat Iftime pentru Prosport.

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo se scufundă, dar Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, câștigă sume amețitoare pentru a se ocupa de planul de reorganizare al clubului

Vedeta CFR-ului, ofertată din Turcia! Jucătorul pentru care campioana ar putea primi 700.000 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
zorrozabal
zorrozabal  •  03 Septembrie 2021, 22:19

Nu inteleg de ce nu l-a luat Dinamo(imprumut)si prefera sa aduca toate„amintirile”!

zagna
zagna  •  03 Septembrie 2021, 21:11

"Ingineriile"frânarilor nu se investighează, împrumută jucători contra puncte !

ionica007
ionica007  •  03 Septembrie 2021, 20:29
Postat de sibelius pe 03 Septembrie 2021, 19:10

Nu-l puteau da afara ca trebuiau bani la reziliere....si ei inca nu au achitat nici suma de transfer.

Posibil dar putin probabil... Meleke este unul dintre jucatorii de viitor ai franarilor, are o tehnica mult peste ce am vazut la fundasii din Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează