FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dat afară de FCSB după doar 109 zile! Suma incredibilă pierdută de Becali pentru fiecare zi petrecută de Qaka la club

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 09:00

"Patronul nu se uită la bani" este mesajul pe care Nicolae Dică l-a transmis în urmă cu câteva zile. Iar acest lucru s-a confirmat din nou după ce Becali i-a arătat ușa mijlocașului Qaka, fotbalist pe care l-a dorit cu insistență la finele sezonului trecut. Imediat după finalul campionatului, Kamer a ajuns la Berceni, iar în conturile echipei din Copou au intrat 375.000 de euro.

După doar 7 meciuri pe care le-a jucat în tricoul roș-albastru, Qaka n-a mai intrat în planurile de viitor ale patronului, care l-a trimis înapoi la Iași. "Dacă FCSB va dori să-l ia înapoi, va trebui să plătească mai mult. Dacă în primă fază am acceptat să-l cedăm pentru 375.000 de euro, acum nu discutăm sub 500.000 de euro.

Eu sunt convins că Qaka va creşte mult în joc la Iaşi şi ar putea ajunge la o echipă din străinătate pe o sumă mult mai mare", a spus președintele Adrian Ambrosie.
Cât a pierdut FCSB în cele 3 luni și 17 zile în care Qaka a fost jucătorul vicecampioanei?

"Iașiul putea să-i ofere un salariu de maximum 8.000 de euro, dar jucătorul, care și-ar fi dorit să se întoarcă la echipă, nici n-a vrut să audă când i s-a propus această sumă. Era decis să rămână la FCSB, unde câștiga 10.000 de euro lunar! Atunci Horia Sabo a avut o discuție cu Becali, iar finanțatorul de la București a acceptat să primească o sumă mai mică de bani în schimbul transferului definitiv", spun sursele Gazetei.

Practic, Becali a renunțat la 50.000 de euro din suma de transfer cerută inițial, 200.000 de euro, pentru a-l convinge pe jucător să semneze în Copou, acolo unde câștigă acum suma pe care o primea și la FCSB.

Calculul final arată că în cele 109 zile pe care albanezul de 23 de ani le-a petrecut la vicecampioana României, steliștii au scos din buzunar 2.340 de euro pe zi! Adică cei 225.000 de euro pierduți de Becali după cele două transferuri succesive plus încă 30.000 de euro, salariul fotbalistului pe trei luni. 

"Sunt foarte fericit că sunt aici, unde mă simt ca acasă. Nu este un pas înapoi pentru mine faptul că am revenit la Iaşi, fotbalul e la fel peste tot. Şi la Poli, şi la FCSB. S-au întâmplat multe lucruri bune cât am stat acolo. Despre Gigi Becali nu ştiu ce să spun, nu am vorbit prea mult"
Kamer Qaka, mijlocaș Poli Iași

"Un jucător fabulos pentru mine, s-a văzut că aveam nevoie de el. Randamentul echipei a crescut prin venirea lui. Mi-am dorit foarte mult ca el să se întoarcă. Oferă celorlalți încredere și le pune în valoare calitățile"
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Ce a făcut Qaka în cele 7 meciuri la FCSB

Astra - FCSB 1-0 a intrat pe parcurs, a jucat 32 de minute
Rudar - FCSB 0-2 a fost titular, a jucat 90 de minute
FCSB - Dinamo 3-3 a intrat pe parcurs, a jucat 18 minute
FCSB - Rudar 4-0 a intrat pe parcurs, a jucat 31 de minute
Gaz Metan - FCSB 1-3 a fost titular, a jucat 76 de minute
FCSB - Sepsi 2-0 a fost titular, a jucat 45 de minute
Viitorul - FCSB 1-4 a fost titular, a jucat 90 de minute

Vezi și: EXCLUSIV A jucat împotriva voinței lui! Dezvăluiri din vestiar despre ultima țintă a lui Becali: patronul a trecut și peste preparatorii fizici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
zizu
zizu  •  05 Septembrie 2018, 18:31
Postat de zizu pe 05 Septembrie 2018, 17:09

faptul ca esti facut prost e o acuzatie care poate fi dovedita? pe *** asta de ce nu l moderati? sunteti toti din redactie asa cum a zis el ca sunt eu! daca nu l moderati....inseamna ca e o acuzatie dovedita si sunteti asa cum zice el!

Deci dacă spun cum că în redacția gsp sunt în majoritate proști, nu se moderează? Acuzația e dovedită și nu e nici jignitoare!...:)

zizu
zizu  •  05 Septembrie 2018, 17:09
Postat de spartakus. pe 05 Septembrie 2018, 16:29

Pai mai prostule, Iasul le-a luat titlul, caine fraier. E doar prostie ciobaneasca a oierului nimic altceva.

faptul ca esti facut prost e o acuzatie care poate fi dovedita? pe *** asta de ce nu l moderati? sunteti toti din redactie asa cum a zis el ca sunt eu! daca nu l moderati....inseamna ca e o acuzatie dovedita si sunteti asa cum zice el!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartakus.
spartakus.  •  05 Septembrie 2018, 16:29
Postat de zizu pe 05 Septembrie 2018, 16:07

qaka e doar recunostinta lui becali ptr ca iasiul jucat in asa fel incat sa bage dinamo in play aut! asa procedeaza becali cu multi din jucatorii achizitionati.....! banii platiti pe unii jucatori,sunt *** ptr niste puncte cedate de echipa,sau ptr ca a incurcat adversarii lui becali! tactica asta e practicata de ceva timp de becali

Pai mai prostule, Iasul le-a luat titlul, caine fraier. E doar prostie ciobaneasca a oierului nimic altceva.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează