FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Dat de gol! De ce a ajuns rezervă de lux jucătorul care a impresionat în Liga 1 la început de sezon

expl.foto
Ongenda a dat un gol cu Astra (1-1) în august și altul cu CFR (1-5) la începutul lui noiembrie //
FOTO Ionuț Tabultoc
expl.foto Ongenda a dat un gol cu Astra (1-1) în august și altul cu CFR (1-5) la începutul lui noiembrie // FOTO Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 13:38

Ongenda a ajuns rezervă de lux tocmai când moldovenii sperau să fie un fotbalist de un milion de euro. ”Să lase gradele jos și va reuși să redevină de PSG”, este de părere finanțatorul Iftime.

A jucat alături de Ibrahimovic și de Cavani la PSG, dar îi este greu să mai prindă primul "11" la Botoșani. Hervin Ongenda a început această ediție prin a impresiona, apoi s-a stins pe parcurs.

În ultimele două etape, cu Hermannstadt (1-1) și cu Craiova (2-1), a prins doar finalurile de meci. Moldovenii sperau să obțină în 2019 un milion de euro pe mijlocașul ofensiv de 23 de ani adus gratis în vară, însă jocul lui Hervin este mai înghețat decât vremea de afară.

"A cam ajuns repetent la certitudini, deși e premiant la așteptări. Îi este și un pic cam greu acum, fiindcă după accidentarea lui Oaidă, cu regula Under 21, antrenorii l-au introdus pe Lorand Fulop acolo și joacă bine copilul. Apoi, pe benzi sunt Golofca și Fabbrini, pe care n-ai cum să-i scoți acum. Lucrăm cu Ongenda și cu familia, și cu impresarul, ca el să crească aici, pentru a ajunge din nou la nivel de PSG.

Dar trebuie să facă mai mult decât o demonstrație de fotbal de un sfert de ceas sau un joc pe anotimp. E un pic cam infatuat, «eu joc doar 20 de minute?!», trebuie să dea gradele jos și va reuși, că are calitate", a spus finanțatorul Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor, referindu-se la decarul care are doar 3 partide din 15 ca integralist. 

2 goluri și un assist a reușit Ongenda în 15 meciuri pentru Botoșani

350.000 €este cota francezului conform transfermarkt

"Steaua, CFR și Craiova au bătut deja la ușa celor de la Botoșani pentru un transfer în ianuarie. Totuși, visul lui Ongenda este Serie A. SPAL și Udinese îl monitorizează, dar în mintea fotbalistului e Milanul lui Leonardo, fostul său director sportiv de la PSG" Gianluca DiMarzio, jurnalist italian

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dora
dora  •  29 Noiembrie 2018, 15:00
Postat de magic4ever pe 29 Noiembrie 2018, 14:47

Cate articole pentru un jucator mai slab decat Elton adus de Mimi Stoica...nu il vrea nici o echipa de top,avea dreptate Becali...cand joaca Ongenda, Botosani joaca in 10....la Milan poate sa joace doar pe PlayStation...

Oare Gianluca DiMarzio l-a fi vazut cum joaca de il lauda il halul asta...sau o fi primit vreun comision de la impresari...nu de alta dar ma cam indoiesc ca cele 3 cluburi mentionate de el se bat pe praștia asta.

dora
dora  •  29 Noiembrie 2018, 14:57

Acum 2 zile se zicea despre el ca este cel mai bun jucator strain din Romania - Tandia si Llullaku erau nimeni pe langa el - si acum e petarda...l-am vazut si luni seara - un alt meci dezamagitor facut - in 20 minute o singura pasa buna, cateva driblinguri nereusite...si cica il vrea nu stiu ce mari echipe din afara. Bai, moldovenilor, e varza murata !

magic4ever
magic4ever  •  29 Noiembrie 2018, 14:47

Cate articole pentru un jucator mai slab decat Elton adus de Mimi Stoica...nu il vrea nici o echipa de top,avea dreptate Becali...cand joaca Ongenda, Botosani joaca in 10....la Milan poate sa joace doar pe PlayStation...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează