FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dat dispărut » Steven Thicot nu vrea să mai revină la Dinamo, oficialii nu vor să-l lase să plece gratis

Thicot ar fi fost titular cert, mai ales după plecarea lui Grigore la Toulouse
Thicot ar fi fost titular cert, mai ales după plecarea lui Grigore la Toulouse

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 00:07

Thicot nu s-a mai prezentat la antrenamentele "cîinilor", este de negăsit, iar Stoican e foc şi pară pe fundaşul care ar fi fost titular incontestabil în noul sezon.

Steven Thicot a avut un sezon apreciat în România, la primul său an petrecut ca jucător al "cîinilor". Fost căpitan la juniorii Franţei, liderul din teren al unei generaţii din care mai făceau parte Benzema şi Nasri, Thicot a evoluat în alb-roşu fie ca închizător, fie ca fundaş central.

7.000 de euro amendă
"Tikito" n-a mai dat nici un semn de viaţă, oficialii estimînd că nu mai vrea să continue în Ştefan cel Mare. Dacă se va întoarce, la Bucureşti îl va aştepta o amendă consistentă care, doar pînă acum, se cifrează la salariul pe o lună al francezului, de 7.000 de euro.

Totuşi, înainte de a pleca, Steven a lăsat să se înţeleagă că ar vrea să-şi găsească echipă în străinătate, nedorind să mai joace în Liga 1. Ar vrea să plece liber, însă şefii dinamoviştilor aşteaptă să cîştige o sumă importantă de pe urma lui.

"E clar ce ne transmite prin gestul său"
Stoican a confirmat ieri pentru Gazetă faptul că Steven e dat dispărut: "Trebuia să vină încă de la reunirea clubului, de pe 11 iunie. N-a avut tratament preferenţial, n-a fost învoit, este ca oricare alt jucător al lui Dinamo. Prin acest gest, înţeleg că şi-a manifestat intenţia de a nu mai continua la noi. Nu sînt normale atitudinea şi comportamentul lui. Dacă nu-şi mai dorea, trebuia să mă fi anunţat! Eu nu sînt omul care să ţină fotbaliştii cu sila la echipă".

2 goluri a reuşit Thicot în 20 de meciuri pentru Dinamo, 5,30 a fost media notelor GSP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:57
Postat de enjoy.the.silence. pe 21 Iunie 2014, 14:12

Grandiozitate? De unde naiba ai scos cuvantul asta?:))) Grandomanie nu-ti mai place?:))

nu vezi domnule ca tipul inebuneste pe zi ce trece ? bandoleros ciordales isi da arama pe fata ! acest expat alungat de foame din propria tara, unde nu a fost capabil sa-si castige si el o bucata de paine muncita si cinstita, a descoperit internetul si rolul de clona. asta crede el, ca nu stie lumea cine e, pe dracu ghem, stim !..))) ciordales bandoleros, ofticatul clasei..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:55
Postat de unico_biancorossi pe 21 Iunie 2014, 10:31

cat despre subiect, este o veste foarte buna, deie domnul ca marele stoper de care nu auzise nimeni pana anul trecu sa revina in anonimatul de unde iesise la iveala cu ajutorul lui fc dinamo. nu i-as da nici amenda, i-as da doar un sut in cur, cu directia + infinit.

acum vad ce com am scris anterior: pai nu mai e nimic de zis, nici macar ciordales bandoleros nu are ce sa mai zica. ii multumesc pentru simpatie si likensi. e un gest de fraier, dar e dragut ce face el..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:53
Postat de biancorossi.autolike pe 21 Iunie 2014, 14:25

Rabdare dupa primele rezultate dezastroase prevad o revolta a dinamovistilor impotriva acestui postac de casa a lui NeaGuita.

spanzura-te ciordales, scrii degeaba.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează