FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Datoriile le-au venit de hac » Înlocuitorul lui Issa Ba nu mai vine

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 12:32

Dinamo caută în continuare soluţii pentru a întări lotul pe ultima sută de metri. Cum începerea returului se apropie, "cîinii" au încercat să acopere un post deficitar, fără succes însă.

Dinamoviştii doreau să aducă un mijlocaş central pentru a acoperi locul lăsat liber după ce lui Issa Ba i-a fost reziliat contractul.

"Cîinii" puseseră ochii pe Herve Mbega, un fotbalist camerunez care evoluează acum pentru echipa secundă a lui Mallorca. Fotbalistul de 19 ani nu va mai ajunge la Bucureşti întrucît "cîinii" nu pot obţine permis de muncă pentru fotbaliştii extracomunitari din cauza datoriilor la stat.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (16)
fangigi
fangigi  •  15 Februarie 2013, 23:25
Postat de circo pe 15 Februarie 2013, 13:47

de parca Steaua are bani. s-a bucurat să-l ia pe Râpă gratis, şi aşa a jucat cu Ajax. A făcut Blind ce-a vrut cu el. Şi în atac s-a întărit cu Tatu, doar pentru că a fost brazilianul deştept când şi-a făcut contractul acum câţiva ani. dar jegoşii de la gsp nu pot să dea în steaua că îi plăteşte ciobanul. când n-au mai venit cadouri de la borcea, au început să dea în dinamo.

au promisi odata pe sapt, cand vin la palat, sarmalute, chiftelute si salata de varza!

calinescu_
calinescu_  •  15 Februarie 2013, 19:58

POSTUL ASTA TREBUIA REZOLVAT INCA DIN VARA TRECUTA ....!!!!! ACUM E MULT PREA TARZIU .....!!!!!!! NU MAI MERGE NICI VARIANTA GIANI KIRITZA, DEOARECE NU A FACUT PREGATIREA DE IARNA .....!!!! ASA CA IARASI VOM JUCA CU CATALIN MUNTEANU INCHIZATOR .......!!!!! CONDUCERE DE RAHAT ....!!! IN LOC SA REZOLVE ACEASTA PROBLEMA SENILUL "VINU" SE MOCIRLESTE CU PRODANCA .....!!!!! HALAL CONDUCERE ........!!!!!

fcgeo
fcgeo  •  15 Februarie 2013, 17:27

NU VA FACETI GRIJI, VA JUCA BADEA PE POSTURILE DEFICITARE.EL VA CENTRA EL VA DA CU CAPUL.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close