FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Daună totală » Lepmets nu poate nici măcar să se dea jos din pat după bătaia din Centrul Vechi

Lepmets a fost adus în această vară de la Timişoara, contra sumei de 400.000 de euro
Lepmets a fost adus în această vară de la Timişoara, contra sumei de 400.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 21:12

Lepmets nu poate fi dat afară de către oficialii ilfoveni întrucît nici măcar nu se poate da jos din pat din cauza bătăii încasate sîmbătă noapte.

Starea de sănătate a lui Serghei Lepmets (25 de ani) pare să fie mult mai gravă decît se anunţa iniţial. Portarul nu se poate ridica din pat după bătaia încasată marţi noaptea şi nu poate fi concediat. Motivul? Contractul nu poate fi rupt decît de comun acord. Oficialii ilfovenilor l-au convocat pe estonian la o discuţie în urma căreia acesta trebuia pus pe liber, însă la întîlnire s-au prezentat doar conducătorii Chiajnei, Lepmets lipsind din cauza stării precare de sănătate!

Goalkeeper-ul Concordiei a petrecut alături de cîţiva colegi în Centrul Vechi al Bucureştiului. Aceştia au consumat băuturi alcoolice şi s-au încăierat în zona Lipscani, iar cel mai şifonat a ieşit Lepmets. Acesta a fost "rupt în bătaie" şi a suferit o fractură de gleznă, apoi Ilie Stan a decis să îl dea afară. Locul lui Lepmets în poarta ilfovenilor va fi luat de Florin Niţă (25 de ani).

7 prezenţe a bifat Lepmets în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cu2peu
cu2peu  •  20 Septembrie 2012, 15:35

Welcome to the jungle! Asa e in tenis....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează