FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI OSK

FOTO „Tușierul” a anulat golul sezonului în Farul - Sepsi OSK

Golul lui David Kiki din Farul - Sepsi OSK a fost anulat +8   FOTO
Golul lui David Kiki din Farul - Sepsi OSK a fost anulat

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 22:03 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 22:31

David Kiki (29 de ani) a înscris un gol splendid în Farul - Sepsi OSK, scor final 2-0, dar reușita a fost anulată corect, pe motiv de ofsaid. Golul lui Kiki ar fi fost, cu siguranță, printre cele mai frumoase din acest sezon.

În minutul 59 al meciului de la Ovidiu, la scorul de 2-0 pentru Farul, dobrogenii au introdus mingea în poartă pentru a treia oară. A fost o fază superbă, la care au lucrat Louis Munteanu, Sebastian Borza și David Kiki.

Tabloidele scriu despre o nouă idilă: „Alexandra Stan, îndrăgostită de fotbalistul mai mic decât ea cu 9 ani”
METROSPORT
Tabloidele scriu despre o nouă idilă: „Alexandra Stan, îndrăgostită de fotbalistul mai mic decât ea cu 9 ani”

„Tușierul” a anulat golul sezonului în Farul - Sepsi OSK

Servit din jumătatea de teren a Farului, Munteanu a înaintat cu mingea la picior până în apropierea porții adverse. A întors apoi către Borza, iar fundașul de 17 ani a centrat cu efect, la cealaltă bară, pentru David Kiki. Fundașul lateral a reluat spectaculos, din prima, „foarfecă” laterală la care Răzvan Began nu a putut interveni.

Ar fi fost golul sezonului, dar arbitrul asistent Sebastian Eugen Gheorghe avea fanionul ridicat. Fusese ofsaid la prima pasă, spre Louis Munteanu, lucru confirmat ulterior de perechea de arbitri din camera VAR, Viorel Flueran - Marius Marchidanu.

În continuare, filmul golului înscris de Kiki, anulat pentru ofsaid:

+4 FOTO

VIDEO: gol elegant înscris de Adrian Mazilu în Farul - Sepsi OSK

Mai multe știri din Liga 1: 

Apariția și scandalul » Mititelu jr. s-a răfuit și cu „pensionarii de la Târgoviște”: „N-am fost primiți nicăieri atât de ostil”

Nelu Varga a intervenit în cazul fotbalistului dat dispărut de Dan Petrescu: „Băiatul ăsta a venit la mine și mi-a spus”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează