FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Caruselul declarațiilor despre David Miculescu » Ce s-a întâmplat ultima dată când Gigi Becali l-a trimis titular la FCSB

David Miculescu încă nu confirmă la FCSB
David Miculescu încă nu confirmă la FCSB

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 09:00 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 21:29

Gigi Becali este recunoscut pentru declarațiile sale care ating extremele atunci când își cataloghează jucătorii. Mereu cu așteptări foarte mari, patronul de la FCSB nu se ferește de cuvinte, iar cazul lui David Miculescu (22 de ani) este cel mai recent.

După plecarea lui Andrea Compagno la Tianjin Jinmen Tiger, echipă din prima ligă din China, Becali nu a stat foarte mult pe gânduri și l-a anunțat pe Miculescu titular de drept pe poziția de atacant pentru partida cu Sepsi.

„Eu am zis să își aleagă ei. Și el, Elias, a zis că din punctul lui de vedere, la ora asta, cel mai bun jucător la antrenamente e Miculescu. Bine, mă, joacă cu Miculescu. Acum să vedem dacă e și la meciuri ca la antrenamente. Cică la antrenamente dă goluri unul după altul. Lumea spune că de regulă ce joacă un jucător la antrenamente joacă și la meci. Sunt rare cazurile în care un jucător e doar de antrenamente, nu și de meci. Să sperăm că ăsta e jucător de meci”, a afirmat Becali la Fanatik.

David Miculescu a mai prins doar 23 de minute de la ultimul meci ca titular la FCSB: „Fuge de fotbal”

Ultima dată când Gigi Becali l-a trimis din primul minut pe teren, David Miculescu a fost mustrat public, gest intrat deja în obișnuința patronului. Se întâmpla după FCSB - Oțelul 0-2, disputat pe 3 decembrie, anul trecut.

La pauză, scorul era de 0-1, după reușita lui Samuel Teles, motiv pentru care internaționalul de tineret nu a mai prins repriza a doua pe teren, în locul său intrând Dorin Rotariu, plecat între timp de la FCSB.

De atunci, a mai prins cumulat doar 23 de minute în tricoul roș-albastru.

David Miculescu fuge de fotbal. Are 22 de ani. În loc să sară cu capul la minge, să fie mingea la el, el fuge. La antrenamente este extraordinar, dă din toate pozițiile (n.r. gol). La meci, se ascunde ca să nu primească. Îi e frică. La fotbal este vorba de bărbăție”, declara Gigi Becali a doua zi după meci, la „palat”.

Interesant este că David Miculescu nu a fost utilizat în duelul cu Oțelul ca atacant, ci ca extremă dreaptă.

3 goluri în 20 de meciuria marcat David Miculescu pentru FCSB în acest sezon de Liga 1

David Miculescu, de la „frumosul” la „somnorosul”

Vârsta, cele 16 goluri înscrise la UTA, dar și statutul de „Under 21”, l-au transformat rapid pe atacantul ajuns acum la 22 de ani într-o țintă pe care finanțatorul a „vânat-o” mult timp până să ajungă la un acord cu arădenii.

În 2021, Gigi Becali deja îl considera un jucător „frumos” și anunța că transferul său e prioritar.

„Câteodată, că aşa e omul, iei un jucător pentu că e şi frumos. E înalt. Când l-am luat pe Dennis Man, l-am luat şi de frumos, adică era frumos, aşa, plăcut, băiat drăguţ. David este foarte frumos, înalt, slăbuţ, are o alură de fotbalist. Are şi alergare, aleargă foarte frumos adică”, spunea atunci latifundiarul.

Imediat după ce s-a făcut mutarea, nu a durat foarte mult până când Gigi Becali a început să-și pună întrebări. Jocul atacantului, lipsit de dinamică și fără o posesie bună în opinia finanțatorului, i-a adus multe critici.

Top 5 declarații ale lui Gigi Becali despre David Miculescu:

  1. „Dacă joci în viteză (n.r. - cu referire la David Miculescu), cu mine ești prieten. Dacă dormi până vine baba cu colacii și-ți ia vârcolacii, la revedere, la mine nu mai joci” - ianuarie, 2024.
  2. „Dacă îţi ia mingea, nu mai joci la mine (n.r. David Miculescu). La fel şi la Ovidiu Popescu. Bă, dormi? Du-te şi dormi acasă la tine, nu la fotbal. La mine, joci rapid şi nu pierzi mingea. Astea-s două lucruri esenţiale la mine. Se întâmplă să dai pas greşit” - ianuarie 2024.
  3. „Când îi angajez, negociez salarii. Ei sunt bărbați și trebuie să își facă treaba. Și MM e de aceeași părere și spune tot timpul că se va face (n.r. - fotbalist bun), că are fizic prea frumos și calități” - decembrie 2023.
  4. „Eu am încredere în Miculescu, altceva nu am ce să zic. Eu nu sunt nici psiholog, nici tată și părinte a 30 de jucători. Eu angajez, ăla e un bărbat, nu e un copil ca să vorbesc cu el” - octombrie 2023.
  5. „Miculescu... nu mai știu ce să zic. Puternic, are 1,90 m, băiat tânăr. Când pui piciorul pe minge ar trebui să cadă de lângă tine, dar nimic” - octombrie 2023.

VIDEO Gigi Becali, despre Miculescu: „La antrenamente e extraordinar, la meci se ascunde de minge”. Nici Compagno și Rotariu nu au scăpat de critici

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali confirmă GSP în prima reacție despre transferul lui Compagno: „Da, asta e suma!”
FCSB
Gigi Becali confirmă GSP în prima reacție despre transferul lui Compagno: „Da, asta e suma!”
Eduard Radaslavescu, devastat de criticile lui Gigi Becali » Mărturia tatălui jucătorului: „Era foarte supărat!”
FCSB
Eduard Radaslavescu, devastat de criticile lui Gigi Becali » Mărturia tatălui jucătorului: „Era foarte supărat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  11 Februarie 2024, 09:19

Miculescu e caz de targa))) doar in blaturi sau cu echipe la retrogradare poate juca! Arestat pt port ilegal de ghete de fotbal))) O mare teapa pt Gigi B

Vezi toate comentariile (1)
Comentează