FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

OFICIAL / FOTO David Miculescu a semnat și rămâne în Liga 1! » Contract pe doi ani: „Obiectivul este să marchez cel puțin 15 goluri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 17:34 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 18:18

Mijlocașul ofensiv David Miculescu (20 de ani) a semnat prelungirea contractului cu UTA și va juca la Arad pentru următorii doi ani.

Aflat și în atenția lui Gigi Becali, patronul FCSB, dar și a americanilor de la Charlotte FC, David Miculescu a decis să își prelungească până în 2024 contractul cu UTA.

Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”
DINAMO
Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”

David Miculescu, încă doi ani la UTA

Clubul din Arad, care l-a crescut pe fotbalistul care poate juca atât ca mijlocaș de bandă, cât și în atac, a anunțat că Miculescu a semnat azi o nouă înțelegere.

„Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. 

Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipa şi prin pase decisive. În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare”, a spus internaționalul de tineret pentru site-ul celor de la UTA.

1.000.000 de euroe cota lui Miculescu, potrivit transfermarkt

În acest sezon, Miculescu are 8 goluri în 33 de partide.

Gigi Becali: „Dacă iau 50 de milioane pe Tavi, dau unul pe Miculescu”

Recent, patronul FCSB  a declarat că va da 1 milion de euro, cât vor arădenii pe Miculescu, doar dacă va obține o sumă astronomică în schimbul lui Octavian Popescu, pe care-l evaluează la 50 de milioane de euro.

„A fost interes pentru Miculescu. Am oferit 500.000 de euro, ei voiau un milion. Nu dau atât. Aaa, dacă iau 50 de milioane pe Tavi, după aia dau, nu e problemă. Rămân cu 49 (n.r. - râde)”, a spus Becali la Pro Arena. 

Dorința lui Miculescu este clară, de a se transfera în străinătate, în Europa. Nu cred că există șanse să se transfere la un club din România
- Alexandru Meszar, acționar UTA, la Pro Arena

VIDEO

Citește și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  23 Aprilie 2022, 10:21

Parca era curtat de cele mai mari cluburi ale europei? E bine ca pana la urma l-a ales pe cel mai mare!!!

regalfaraegal
regalfaraegal  •  23 Aprilie 2022, 10:04
Postat de loko1 pe 23 Aprilie 2022, 08:18

Mai Gigi,si vrabia malai viseaza.Ai tu ceva cu aceasta cifrade 50 de milioane.Crezi ca acest Miculescu difera mult decat COMAN,TANASE ca valoare, pe care visai aceiasi cifra vrabioasa ?

pai tinand cont ca nu il vrea nimeni si singura lui optiune a fost sa ramana la uta,cam da. valoarea lui miculescu este foarte mica fatza de jucatorii stelei din liga 1.

loko1
loko1  •  23 Aprilie 2022, 08:18

Mai Gigi,si vrabia malai viseaza.Ai tu ceva cu aceasta cifrade 50 de milioane.Crezi ca acest Miculescu difera mult decat COMAN,TANASE ca valoare, pe care visai aceiasi cifra vrabioasa ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează