FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

VIDEO + FOTO Dawa, salvat de VAR! O nouă gafă hilară a fundașului protejat de Gigi Becali

Joyskim Dawa (26 de ani) a comis o nouă greșeală flagrantă în minutul 16 al meciului FCSB - FC Voluntari. Fundașul camerunez a fost salvat de VAR. +6   FOTO
Joyskim Dawa (26 de ani) a comis o nouă greșeală flagrantă în minutul 16 al meciului FCSB - FC Voluntari. Fundașul camerunez a fost salvat de VAR.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 21:36 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 21:59

Joyskim Dawa (26 de ani) a comis o nouă greșeală flagrantă în minutul 16 al meciului FCSB - FC Voluntari. Fundașul camerunez a fost salvat de VAR.

Joyskim Dawa continuă să îi dea fiori lui Nicolae Dică. Fundașul central adus de la FC Botoșani și în care Gigi Becali și-a pus multe speranțe pare vulnerabil la fiecare șarjă ofensivă a adversarilor. 

Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab”
FCSB
Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab”

Dawa, gafă în FCSB - FC Voluntari 

În minutul 16 al disputei de pe Arena Națională, Costin a scăpat singur în flancul drept al atacului ilfovean, dar pasa scoasă în interior a fost slabă, direct la Dawa. Singur, fără să aibă vreun adversar pe o rază de 5 metri, fundașul central al vicecampioanei s-a hazardat. A vrut să degajeze cu piciorul stâng, dar a „bărbierit” mingea direct la Matricardi. 

+2 FOTO

Apărătorul argentinian nu aveam cum să rateze din 8 metri, cu poarta goală în față. Dawa a fost salvat de intervenția oficialilor. Asistentul Mihai Marica a semnalat un ofsaid în momentul pasei către Costin, lucru confirmat din camera VAR.

+2 FOTO

VIDEO cu gafa lui Dawa din FCSB - FC Voluntari

Dică, ultimatum pentru Dawa

O analiză realizată recent de GSP a arătat că Dawa a greșit grav în 5 dintre cele 7 etape în care a evoluat, 6 din postura de integralist. În total, FCSB a pierdut 6 puncte din cauza erorilor sale! Fără gafele camerunezului, echipa lui Dică ar fi putut avea 13 puncte, aproape dublu față de cât are acum (7).

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede. Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel... n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB, Universitatea Craiova și Rapid se luptă pentru un jucător din Liga 1: „Valorează foarte mulți bani”

OFICIAL Mutu și-a adus golgeter! A semnat atacantul curtat toată vara de Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ggbkli
ggbkli  •  13 Septembrie 2022, 09:36

Care o noua gafa, puteti enumera gafele anterioare si cate meciuri / puncte a pierdut FCSB din cauza acestor gafe? Sau facem articole de dragul de a ne afla in treaba?

maradona79
maradona79  •  12 Septembrie 2022, 22:30

Joystick trebuie pastrat in prima echipa. Cu el fecesebeaua are sanse sa joace la matineu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează