FOTBAL  »  Superliga  »  

Dayro, prin ochii iubitei

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Paola, prietena vedetei din Ghencea, l-a însoţit pe acesta în România şi dezvăluie faţa nevăzută a columbianului. Perla din atacul Stelei, Dayro Moreno, pe care roş-albaştrii au plătit două milioane de euro, e marele pariu al grupării din Ghencea pentru acest retur. Dacă suporterii au avut deja ocazia să-l vadă în cele 5 amicale, gsp vă prezintă faţa mai puţin cunoscută a sud-americanului.

Ce se ascunde în spatele celui poreclit "El Matador"? Secretele atacantului au fost dezvăluite chiar de iubita acestuia, Paola Villanueva, la Ştirile Sportive ale Antenei 1. "Dayro nu poate să stea departe de fotbal nici măcar în vacanţă. La un moment dat, pînă şi într-o parcare a jucat o miuţă, iar dacă nu e pe un teren de fotbal, atunci sigur urmăreşte un meci la televizor. Pentru el fotbalul este totul ", a povestit frumoasa brunetă.

Dayro are o mare slăbiciune: dulciurile. "Este un gurmand. Nu-i mofturos la mîncare şi e înnebunit după dulciuri!", a dezvăluit Paola, care n-a uitat nici de defectele fotbalistului: "Ceea ce nu îmi place la prietenul meu este faptul că e foarte dezordonat şi tot timpul trebuie să strîng după el. Înşiră hainele prin toată casa, le aruncă peste tot, iar eu am mereu de adunat după el, mai ales că se schimbă de 3-4 ori pe zi".

"România e o ţară frumoasă şi am fost mulţumită atunci cînd am venit aici. Îmi plac oamenii de aici, dar şi mîncarea este pe gustul meu"
Paola Villanueva


Înnebunit după pui cu orez

Transferul lui Dayro la Steaua a reprezentat pentru cei doi un pas înainte în relaţia lor, deoarece acum locuiesc pentru prima oară împreună. Fiindcă nu ştie să gătească şi vrea să devină o adevărată gospodină şi să-l răsfeţe pe Dayro, Paola a venit la Bucureşti alături de mama ei, Edilsa. "Dayro este înnebunit după puiul cu orez, dar şi după fasolea columbiană", a dezvăluit mama Paolei la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Stă cu soţia lui Zapata

Pentru că nu ştie româna, Paola s-a împrietenit repede cu soţia portarului Zapata, Ceucy. Cele două columbience petrec o mare parte din timp împreună, merg la cumpărături, la fitness şi Ceucy chiar îi dă lecţii de limba română. "Vreau să învăţ limba şi voi căuta o universitate la care să pot studia româneşte", a explicat Paola, care va primi ajutor şi de la doamna Zapata.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  10 Februarie 2008, 23:21

are dreptate corneliu..sunt mari caractere..pacat k nu prea l au cu fotbalu..

 •  10 Februarie 2008, 12:53

Bah Corneliu!!! La ce meciuri te-ai uitat in turul campionatului de le ei apararea lui Iacob si Zaharia?? Nici unul nu are fata de Steaua. Tot respectul pentru ce a facut Iacob in UEFA dar aici e Steaua si daca esti iesit din forma, pleci. Cu Zaharia si Iacob am reusit marea performanta de a avea o medie de un gol pe meci. Transferurile facute iarna asta sunt cele mai tari transferuri facute de Steaua in ultimii ani. FORZA STEAUA!!!!

 •  10 Februarie 2008, 10:27

Sa faca bine si sa se acomodeze, ca pentru el l-am dat afara pe Zaharia si Victoras Iacob, care sunt mare caractere. Snt singurii jucatoro care au plecat de Steaua si n-au injurat sau atacat clubul sau pe patronul ce a folosit metode nu prea... ortodoxe, dar si-a onorat obligatiile fata de ei, ceea ce este un lucreu normal!! Imi place ca Lacatus i-a pus la munca pe Ochirosii, Mustata, Ninu, Bicfaldi si mai ales Iacob (dupa parerea mea un real talent, numai sa-l proteje si sa-l invete toate trucurile seniorii, nu prostii!!!)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează