FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Incredibil: DDB ar putea fi nevoită să dea din bani către FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 09:05 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 09:15

DDB a strâns 55.000 de euro din vânzarea biletelor virtuale la meciul din Cupă dintre Dinamo și FCSB şi ar putea să dea jumătate din sumă rivalilor. Există un caz asemănător care se judecă acum la comisiile FRF, între U Cluj şi UTA.

E posibil ca oamenii care cotizează pentru asociația "Doar Dinamo București" să trimită bani către FCSB, clubul rival. Cum pot face așa ceva?

DDB dă bani către FCSB?

Există deja un caz în comisiile Federației, referitor la bilete virtuale. U Cluj a vândut bilete virtuale pentru o partidă cu UTA disputată în februarie. Alb-negrii au strâns 11.000 de lei din comercializarea tichetelor pe Internet. UTA a cerut o jumătate din profit.

Regulamentul prevede că la meciurile din Cupa României se scad cheltuielile din venituri, apoi oaspeții capătă o jumătate din suma rămasă. Regulamentul se referă la veniturile din bilete reale, nu ține cont de specific și de pandemie, așa că UTA a considerat că i se cuvin zecile de milioane de lei vechi rămase după jocul din Cupă.

Dinamoviștii au strâns bani, tot din bilete virtuale, la meciul pe care l-au jucat cu FCSB în Cupa României. Rivala are dreptul să ceară o jumătate din profit, conform interpretării pe care o are UTA. Miza e mai mare acolo, fiindcă roș-albii au cumpărat 55.000 de bilete cu prețul de un euro fiecare, deci au strâns 55.000 de euro.

Din sumă ar trebui să fie scăzute baremul arbitrilor și alte costuri generate de meci și apoi restul să fie împărțit cu FCSB! Clubul lui Becali încă nu a depus o cerere și nici nu a fost finalizat procesul din cazul U Cluj-UTA, dar o victorie a arădenilor ar reprezenta un precedent de speculat în instanțe.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

EXCLUSIV Încă un fotbalist fuge de la Dinamo » Sătul de plățile preferențiale, și-a depus memoriu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
blackknight
blackknight  •  29 Aprilie 2021, 19:11

*** nici macar cand sunt meciuri fizice nu se impart banii! mai mult, in cazul asta eu dau bani ca sa sustin clubul, NU ca sa "cumpar" bilete! deci daca fc *** indrazneste sa ceara asa ceva, eu o sa dau oile in judecata pentru ca mi-au luat ilegal din banii care erau destinati catre altcineva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  29 Aprilie 2021, 12:24
Postat de demolarii pe 28 Aprilie 2021, 16:12

1. Fc Dinamo 1948 este organizatorul meciului. 2 . DDB este un program cu personalitate juridică diferita de Fc Dinamo. DDB a vândut bilete virtuale, adică a făcut cheta, deoarece acel bilet nu-ti da acces la nimic. Nici macar la vizionare pe youtube. Motiv pentru care au transformat-o în tombolă, dar tombolă nu e organizată de LPF sau Frf. 3. Doar cineva cu o crasă lipsa de educatie poate scrie o asemenea ineptie de articol. Si cine publică, preia imaginea dezinformării...

Aceasta echipe este tocata sistematic de catre o parte a presei,o parte dintre comentatorii tv,de catre uni arbitrii,trebuie acum oprita cumva si aceste vnituri care vin dinspre fani,pentru supravietuire.Trebuie cumva ca aceasta echipa sa dispara in groapa marianelor,pentru intotdeauna,pentru ca asa vor muschiuletii unora.FOTBALUL ROMANESC NU ESTE PE LOC RETROGRADABIL DIN LUMEA A TREIA A FOTBALULUI MONDIAL DIN LIPSA TALENTELOR,CI DIN CAUZA CELOR CARE CONDUC FOTBALUL ROMANESC,CU LARGUL CONCURS AL CELOR ENUMEATI MAI SUS,presa,tv,arbitraj(zici despre uni ca au "orbul gainilor",ca se uita crucis la unele faze clare ca lumina zilei) Dar.....asa-i la noi,castiga CINE TREBUIE sa castige,nu CINE MERITA.

verde.crud
verde.crud  •  28 Aprilie 2021, 19:17
Postat de pavel_mocanu pe 28 Aprilie 2021, 15:56

Pai sa dea juma catre nea Gigi, arza-i-ar pe matze, ca stau cu mortul la geam sa-i incaseze pensia!

iosifeee, asa ai sa ajungi tu *** .. sarantocul *** te dai superior ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează