FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB anunță 7 probleme mari la Dinamo: „Dacă nu ne mai facem treaba, echipa moare!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 15:53 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 15:56

Dinamo se pregătește de noul sezon, iar formația alb-roșie s-a reunit marți, azi efectuând vizita medicală.

Înainte de noul sezon, fanii lui Dinamo se luptă din răsputeri pentru a ține clubul pe lina de plutire și încearcă să rezolve probleme care apar constant la club.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari prin programul DDB, au publicat un comunicat în care au prezentat ce planuri au, care este situația la zi a clubului și au explicat care sunt cele mai importante probleme.

DDB anunță 7 probleme mari la Dinamo

Printre probleme majore pe care le au fanii lui Dinamo se numără plata salariilor restante, plata ratelor către ANAF pentru Săftica, interdicția FIFA de a face transferuri și procesele cu finanțatorul Pablo Cortacero.

JUCĂTORI. ANTRENOR. SALARII. 

DDB continuă lupta pentru Dinamo! 

Lotul lui Dinamo s-a reunit ieri, la Săftica, iar astăzi jucătorii au efectuat vizita medicală. Informații detaliate găsiți pe pagina oficială a clubului. 

DUȘAN UHRIN a făcut programul, dar vrea să aibă o discuție cu conducerea, pentru a afla care este planul pe termen lung. Această discuție ar fi trebuit să o aibă cu noul președinte executiv, însă toți cei ofertați au refuzat politicos să vină la Dinamo, în situația incertă și atât de dificilă în care se află clubul. Nimic nou pe frontul Ștefan cel Mare, nu condamnăm, nu judecăm, dimpotrivă, înțelegem reticențele profesioniștilor în a-și distruge imaginea și CV-urile, riscul era mult prea mare. DDB MERGE MAI DEPARTE ÎNSĂ, DDB INSITĂ, SPERĂM SĂ GĂSIM OMUL! 

JUCĂTORII își cer salariile restante, altfel cei cărora le permite regulamentul își vor depune memorii. CĂUTĂM SOLUȚII! 

DDB a achitat salarii în funcție de suma avută la dispoziție la data respectivă. Evident că nu a fost posibil să achităm toate salariile și nici să îi aducem pe toți cu banii la zi.

 În cazul în care un jucător, de perspectivă, titular incontestabil, internațional, vandabil și aflat sub contract pe termen lung cu Dinamo, trebuia să primească trei-patru salarii, pentru a nu exista riscul să devină jucător liber, atunci acest jucător, care se încadrează în cel puțin una dintre categorii, a primit banii.

 Ne-am fi dorit ca toți jucătorii să își primească integral drepturile, însă acest lucru nu a fost posibil. Toți însă au încasat măcar prime, deci nimeni nu a jucat gratis la Dinamo. 

A trebuit să achităm salarii în același timp în care era obligatoriu să asigurăm deplasări, să achităm taxe la stat, rate ANAF pentru a nu pierde Săftica, să oferim prime pentru a ne salva de la retrogradare și așa mai departe. 

AM FACUT CE ȘI CÂT AM PUTUT, INCLUSIV ÎN ACEST SENS! 

La Dinamo sunt în continuare probleme majore, pe care ne zbatem să le rezolvăm, atât cât ne stă nouă în putință, ca acționar minoritar, ca suporteri și ca program. 

- Salarii cer și ceilalți angajați ai clubului. 

- Birourile trebuie mutate în alt sediu.

- Taxe la stat și rate pentru Săftica trebuie achitate în continuare. 

- Dinamo trebuie să fie reprezentat mai departe în Instanțe. 

- Ne luptăm să rezolvăm și problema transferurilor blocate.

- Căutăm soluții pentru a stabiliza clubul. 

- Continuăm lupta cu spaniolii. 

Sunt multe, enorm de multe probleme la Dinamo! 

IAR NOI, SUPORTERII, SUNTEM BAZA

Primim ajutor de la sponsorii clubului, am mai adus parteneri, sunt oameni, dinamoviști, care ne sprijină, le mulțumim tuturor, însă greul este pe DDB! 

Dacă noi cedăm, dacă nu ne mai facem treaba, Dinamo moare.

Acesta este adevărul crunt! 

ȘI NU VOM CEDA! DINAMO TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ! 

Ar fi o minune să reușim, dar minune a fost și că am ținut clubul în viață până acum. Dinamo s-a reunit în Liga 1, se va antrena la Săftica și apoi va pleca în cantonament (în Turcia) pentru noul sezon. Dinamo există prin suporterii săi!
  - comunicat DDB

VIDEO Elevii lui Dusan Uhrin au efectuat vizita medicală la INMS

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea să intre în insolvență: „Nu vă ascund! Am auzit că revine și Cortacero”

EXCLUSIV Vin și vești bune pentru Dinamo! Unul dintre cei mai importanți jucători ar putea continua la echipă: „Zilele viitoare mă decid”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bubunika
bubunika  •  17 Iunie 2021, 06:13
Postat de creeperno115 pe 16 Iunie 2021, 22:42

Strategia cu tinerii sigur ne va duce peste cativa ani in top 3. Fcsbul asa a facut

Dacă plătești tinerii 2,000 lei, așa cum se întâmplă, pana la urma pleacă toți.

creeperno115
creeperno115  •  16 Iunie 2021, 22:42

Strategia cu tinerii sigur ne va duce peste cativa ani in top 3. Fcsbul asa a facut

dragdim
dragdim  •  16 Iunie 2021, 22:09

Dacă vor lua clubul de la Negocero, nici nu avem nevoie de investitori. Trebuie sa ne vedem lungul nasului și 2-3 ani trebuie un obiectiv simplu, evitarea retrogradării și creșterea jucătorilor tineri. E normal ca nimeni sa nu vina la Dinamo din moment ce proprietarul nu da nici un leu și clubul e ținut in viața de câteva mii de suporteri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează