FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB anunță suma necesară ca Dinamo să obțină licența: „Avem 36 de zile, nimic nu ne poate opri”

Fanii-acționari din DDB continuă să o susțină financiar pe Dinamo
Fanii-acționari din DDB continuă să o susțină financiar pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 16:31 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 17:16

Fanii-acționari din DDB au anunțat suma necesară astfel încât Dinamo să primească licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Fanii lui Dinamo luptă din greu pentru salvarea lui Dinamo. Sub presiunea timpului, suporterii-acționari caută moduri prin care să strângă suma necesară astfel încât clubul alb-roșu să primească licența pentru sezonul următor din Liga 1.

Deși se anunțase că mai este nevoie de aproximativ 600.000 de euro astfel încât banii pentru licență să fie strânși, se pare că datoriile „câinilor roșii” sunt mai mari de atât. Într-un comunicat al Peluzei „Cătălin Hîldan”, se arată că „suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi!”.

Fanii lui Dinamo, încrezători în șansele de a strânge banii de licență

Fanii-acționari au oferit și o dată limită până la care trebuie să strângă suma respectivă. Aceasta este 26 martie 2021, astfel încât până pe 31 martie plățile să fie efectuate.

În ciuda faptului că suma necesară este una imensă, DDB are încredere că banii vor fi strânși. Pentru a susține acest lucru, dinamoviștii au oferit trei argumente:

  1. „Suntem câini, suntem construiți dintr-un aluat aparte, suntem uniți și suficient de determinați în iubirea noastră încât nimic să nu ne poată opri din de avem de făcut. VOM SALVA DINAMO ȘI PUNCT!”
  2. „Avem timp! DDB a identificat suficiente modalități prin care ne putem îndeplini targetul în aceste 36 de zile. Am anunțat primul pas al campaniei, vânzarea tricourilor merge bine, urmează să anunțăm și următorii pași”
  3. „În acest moment, în programul DDB suntem înscriși 14.344 de membri, cifră exactă! Toți oamenii ăștia suntem câini până în măduva oaselor, câini care am răspuns prezent atunci când am înțeles că Dinamo are nevoie de noi. Vreun dubiu aici!?”

DDB continuă discuțiile cu toți cei care ne pot ajuta să coborâm suma finală încă un pic. În punctul în care suntem acum, suntem încrezători că vom găsi înțelegerea necesară pentru ca 863.000 € să coboare cu aproape 100.000! 

Mai departe, în conturile DDB-PCH mai avem ceva bani, din care, după ce vom asigura alte posibile cheltuieli urgente estimăm că vor mai rămâne fonduri pe care să le îndreptăm tot către licență. TOTUL pentru ca suma aceea să scadă!

- Facebook @ Peluza „Cătălin Hîldan” 

VIDEO. De ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

Mai multe știri despre Dinamo:

Cum vrea DDB să strângă banii pentru licența lui Dinamo: „Lansăm oficial campania și vă prezentăm soluția”

Unul dintre jucătorii aduși de Dinamo în iarnă, apariție spectaculoasă în vestiarul „câinilor”: „Mama zice că arăt urât cu el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Februarie 2021, 11:18
Postat de dragdim pe 21 Februarie 2021, 18:45

Mulțumim fanilor scfcfcsbsrl încă o data, ceea ce au făcut ei la meciul cu City valorează câteva milioane de euro cheltuiți pe publicitate in toată lumea. Nu vom uita gestul vostru, nici măcar atunci când echipa voastră nu va mai exista, eu o sa propun DDB-ului sa va facem un card de membru onorific, meritați din plin aceasta onoare. Va mulțumesc și va urez succes in cupa intertoto!

Dinamo .. atâtea. Dar pisicuțele nici unghii nu au .. miau miau miau .. se aud cotoi din liga 2 .. și apropo va duceți mai jos de liga 2 :))))))))))))))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  23 Februarie 2021, 11:13

Nu va este rușine sa cereți la cetățeni bani ? Dinamo = suflători în punga de la gura de canal.. bhaaaaa dinamovistule .. mana întinsă care nu spune o poveste, nimic primește... hai cu B ul ... HalaL Dinamo (gen hala madrid)

514091889218839
Mihai Buzea  •  22 Februarie 2021, 13:07

La anu avem 18 echipe în A. Burleanu stie de ce. Mila,sinonimul tău e dinamo!!!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează