FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CLUJ

De 3 X Ganea » Administratorul judiciar este remunerat cu 10.000 de euro pe lună la ”U” Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 09:56

Insolvenţa a diminuat salariile jucătorilor şi antrenorilor la formaţia ”şepcile roşii”, însă nu şi pe cele ale conducătorilor


Conducerea Universităţii Cluj a stabilit la 4.000 de euro plafonul salarial pentru jucători imediat după ce clubul clujean a intrat în insolvenţă. Totuşi, firma Global Money Recovery IPURL, cea care s-a ocupat de reorganizarea financiară a clubului, este remunerată lunar cu suma de 10.000 de euro. Siteul stiridecluj.ro a publicat un fragment dintr-un comunicat emis de societatea condusă de Horia Ţiril, care arată veniturile încasate de această firmă pentru serviciile aduse clubului Universitatea. "Se aprobă remuneraţia administratorului de la Global Money Recovery IPURL, şi anume 10.000 de euro/lună plus TVA pentru întreaga perioadă şi pînă la data înlocuirii. Se ia act că administratorul judiciar nu a solicitat onorariu procentual", se arată în document.

"Cine vine după mine va avea o misiune uşoară"
Horia Ţiril susţine că suma nu reprezintă salariul său la "U", ci onorariul ce îi revine firmei de insolvenţă pe care o conduce. "Vorbim de onorariul unei firme de insolvenţă, care anul trecut a terminat pe locul 2 într-un clasament al firmelor de profil. Perioada de început este cea mai grea într-un proces de reorganizare judiciară. Cel care va veni după mine va avea o misiune mult mai uşoară. În luna decembrie, la ultima situaţie prezentată înainte de declararea insolvenţei, clubul avea cheltuieli de 22 de miliarde de lei vechi, iar la finalul lunii martie am ajuns la cheltuieli de 6-7 miliarde de lei vechi. Jucătorii sînt cu salariile şi chiriile plătite în avans, iar clubul are în cont, la dispoziţie, aproape un milion de euro. Nu cred că suma pe care o cer este neconformă cu realitatea", a menţionat Horia Ţiril.


3.500 de euro este salariul lunar al lui Ionel Ganea la "U" Cluj

25.000 de euro e datoria clubului către Vasile Gheorghe aprobată de administratorul judiciar în tabelul credal


"Tabelul credal, format din peste 150 de creditori, este contestat doar de Walter şi de Finanţe. Din punctul meu de vedere, nici una dintre aceste contestaţii nu va avea sorţi de izbîndă"
Horia Ţiril, administrator judiciar

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close