FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De 8 ani n-a mai fost aşa slab! » Steaua l-a recuperat pe Kapetanos în cel mai prost moment al carierei lui

Transferul lui Kapetanos a fost criticat și de fani, dar MM Stoica a ținut să-i potolească:
Transferul lui Kapetanos a fost criticat și de fani, dar MM Stoica a ținut să-i potolească: "Mai vorbim după prima «dublă» a lui Pantelis!"

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2013 21:23

Grecul nu a marcat încă în 2013. N-a mai înregistrat un an ”alb” din 2005, cînd avea 22 de ani şi îmbrăca tricoul lui Iraklis.

Kapetanos la Steaua e un transfer mai mult în interesul lui Pantelis decît al roş-albaştrilor. Grecul revine în Ghencea după aproape trei ani într-o formă mai slabă decît aceea în care se afla cînd Becali a refuzat să-i mai plătească 25.000 de euro pe lună şi a ales să-l cedeze gratis la CFR Cluj.

Cu 27 de goluri în 65 de partide de campionat pentru Steaua, Kapetanos a confirmat la Cluj că e atacant bun, 18 reuşite în 50 de partide şi o contribuţie esenţială pentru un titlu cucerit de către ardeleni, însă întoarcerea lui în Ghencea coincide cu cel mai prost moment al carierei.

Şi-a păstrat reputaţia de golgeter, de oportunist feroce capabil să înscrie din orice situaţie ivită, doar că statistica recentă îi demontează brandul: nu a marcat în 2013!

Ultima reuşită, în decembrie!
Are 10 meciuri în acest an, în care a mai lipsit din cauza problemelor medicale, şi nu a înscris nici măcar o dată. Asta deşi a bifat minute în trei competiţii: campionat, Europa League şi Cupa României. Cel mai recent gol al lui Kapetanos datează din decembrie 2012, dintr-o partidă din Liga 1 cu Ceahlăul, scor 3-2 pentru ardeleni.

Elenul nu s-a mai găsit într-o asemenea situaţie din 2005, an în care n-a bifat nici o reuşită deşi a strîns 23 de apariţii la Iraklis Salonic, însă atunci avea numai 22 de ani şi, în ciuda lipsei de eficienţă, părea un atacant cu potenţial, fapt pentru care la finalul acelui an prost a fost achiziţionat de către AEK Atena.

O dovadă în plus că Pantelis suferă o constituie o comparaţie cu randamentul pe care l-a produs concurentul său din atacul Stelei, Piovaccari. Italianul a punctat de 11 ori în 2013, de 7 ori pentru Grosseto, formaţia din Serie B la care Sampdoria l-a avut cedat înainte să-l trimită la Bucureşti, şi de 4 ori în roşu şi albastru, două dintre reuşite, cele din dubla manşă cu Legia, decisive pentru calificarea în grupele Ligii.

3 goluri a marcat Nikolici în 2013, toate în campionat şi unul singur din penalty. Muntenegreanul a devenit a treia opţiune din atac, după Piovaccari şi Kapetanos

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Din nou sancţionat
Gigi Becali a fost pedepsit de şefii Penitenciarului Jilava pentru că a folosit, pentru a doua oară, cartela de telefon a unui coleg de celulă ca să ia legătura cu familia. Lui Becali i se epuizaseră minutele la care avea dreptul şi a primit cartela unui alt deţinut pentru a discuta cu Virgil Becali. Avocatul Daniel Ionaşcu a precizat la România TV că şeful Stelei obţinuse avizul conducerii închisorii pentru acel telefon suplimentar, aviz de care nu s-a mai ţinut cont ulterior.

Floricele şi hot-dog
Gabriel Iancu şi Nicuşor Stanciu au fost prezenţi la meciul cu Ungaria în tribunele Arenei Naţionale, alături de restul jucătorilor de la "naţionala" de tineret. Cei doi au stat pe ultimul nivel al stadionului, unde şi-au făcut de cap: au mîncat floricele şi hot-dog, dar au şi băut Cola, toate cumpărate de la magazinele din incinta Arenei.

În urmă cu ceva vreme, Reghecampf se declara deranjat că fotbaliştii din Ghencea se întorc graşi de la loturile naţionalei şi pierd vremea prin cantonament în loc să se pregătească sub comanda sa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
inexistentus
inexistentus  •  09 Septembrie 2013, 13:16

Da. Era pe vremea cand CFR avea contract cu dracii de la Gold Corporation. A mers bine toata echipa pe banii lor. Acum astia vor cu orice chip sa ne fure aurul tarii. SALVATI ROSIA MONTANA !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  09 Septembrie 2013, 04:27

si oricum sper sa luam si cupa !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  09 Septembrie 2013, 04:25

cred ca luam titlul la pas !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează