FOTBAL  »  Superliga  »  SLASK - RAPID, JOI, ORA 21:00, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De-asta e Copos cel mai bun "afacerist" din Liga 1 » Economie de 8 milioane de euro

George Copos şi Fathi Taher
George Copos şi Fathi Taher

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 12:57

George Copos ne demonstrează încă o dată că e cel mai bun afacerist din "Liga lui Mitică". Cine nu-şi aduce aminte de scandalul de acum cîţiva ani cu vînzarea Rapidului către Fathi Taher, iordanianul care urma să-i plătească lui Copos nu mai puţin de 20 milioane de euro pentru clubul din Giuleşti?! A virat o primă tranşă de 8 milioane de euro şi s-a ales cu un mare NIMIC în schimbul acestei sume.

Cei doi încă se judecă pentru aceşti bani, timpul însă a trecut, iar cel mai avantajat de situaţie pare acum a fi actualul patron al giuleştenilor, pentru că în cîteva luni datoria se va prescrie.

"Din ce ştiu, datoria lui Copos către Taher se va prescrie în trei luni. Va fi foarte greu ca aceşti bani să fie recuperaţi. Asta numai în cazul în care Copos şi Taher nu au ajuns deja la un acord, acest lucru nu am de unde să-l ştiu", a spus Alexandru Bunea, fostul vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Rapid, pentru Cancan.

Vestea nu poate decît să-l bucure pe patronul giuleştean, dar nu rezolvă problemele financiare ale clubului. Rapidul riscă să fie expulzat din Giuleşti dacă finanţatorul nu plăteşte pînă la finalul lunii datoria de 120.000 de euro către Clubul Sportiv Rapid. Ieri a plătit prima tranşă de 30.000 de euro, iar echipa lui Răzvan Lucescu se va întoarce lîngă Podul Grant din etapa a 6-a, de la meciul cu FC Braşov.

CITEŞTE ŞI...
Copos a plătit 30.000 de euro şi Rapid e lăsată în Giuleşti pînă pe 30 octombrie » Acasă pe datorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
forza1rapid
forza1rapid  •  17 August 2011, 20:15
Postat de giussybaratky23 pe 17 August 2011, 14:20

Un articol scris de un incompetent! Habar nu are pe ce lume traieste!

Pai daca Copos nu le da bani ca Belciug hai sa-i mai intarim imaginea ca e tepar !!! Bravo Copos !

rapid..
rapid..  •  17 August 2011, 19:36

asa zisii bani ai lui taher nu au facut decat sa ingroape clubul in datorii,clasarea in 2 ani consecutivi in afara cupelor europene,etc.

rusualex2003
rusualex2003  •  17 August 2011, 19:12

Activele FC Rapid au fost folosite drept garantie pentru a obtine un credit de 8 mil EUR (din cate am mai auzit si eu). Asa ca marea teapa i-a dat-o Taher lui Copos (d-asta zice Copos ca plateste greselile din 2008, si nu minte).

Vezi toate comentariile (12)
Comentează