FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI SUPĂRAT PE LĂCĂTUŞ

"De ce a fost rezervă Dayro?"

Articol de , - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Gigi Becali l-a atacat pe Lăcătuş pentru că nu l-a titularizat pe atacantul columbian

Gigi Becali a plecat negru de supărare din Copou. Umilinţa steliştilor în faţa unei echipe care se luptă la retrogradare l-a făcut pe patronul din Ghencea să răbufnească la adresa echipei, care a ajuns la 11 puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

"La ieşeni am văzut determinare, dar la Steaua nu! Şi nu înţeleg de ce. Sîmbătă seară am văzut la CFR Cluj că jucătorii au intrat pe teren cu multă ambiţie şi cu determinare şi aşa trebuia să jucăm şi noi", a tunat Gigi.

Apoi, Becali a trimis săgeţi către antrenorul Marius Lăcătuş, acuzîndu-l că nu l-a folosit din primul minut pe Dayro Moreno. "Ce să zic de noile achiziţii?! Păi, am plătit două milioane de dolari pe un fotbalist şi el este rezervă! Ce pot să mai zic?! Lăcătuş a făcut echipa cum a vrut el! Este primul meci şi nu pot spune prea multe, dar aceasta nu este Steaua pe care o vreau eu! Nu mă mai gîndesc la titlu! Dacă vom continua să evoluăm aşa, nu are rost să mă mai gîndesc la titlu!", a comentat Becali.

"S-a ales praful!"
La o oră după meci, Gigi Becali a intervenit prin telefon la emisiunea "Fanatik Show", de la Telesport, unde a fost mult mai dur. "Nu-l mai las pe Lăcătuş să facă ce vrea el la echipă. Cum nu m-am implicat, cum începe să se aleagă praful! De luni mă bag iar la echipă, dar nu spun mai mult ce voi face. Am văzut că Dayro e pregătit să fie titular, Rădoi şi Habibou sînt apţi, iar Pleşan mai trebuie să se antreneze. Trebuia să mă duc în cantonamente să văd cum se descurcă echipa. Nu-l mai las pe Lăcătuş de capul lui! Dacă batem pe CFR mai pot să sper la titlu, dar aşa am zis şi de Iaşi şi ne-au bătut", a tunat Gigi.

"Dayro trebuie întîi să-şi cîştige postul de titular, iar apoi cred că va deveni un jucător extrem de util echipei"
Adrian Ilie

"Am cîştigat datorită faptului că Steaua a jucat prost"
Ionuţ Popa

"Chiar dacă distanţa faţă de CFR e mare, ne jucăm şansa. Important e să nu mai facem greşeli. Ăsta e fotbalul, nu totdeauna cîştigă cine joacă mai bine"
Marius Lăcătuş

"Steaua nu are faţă de Champions League! CFR Cluj este mult peste Steaua"
Ionuţ Bîlbă

"CFR s-a distanţat, dar urmează meciul direct şi, dacă vom cîştiga, vom putea spera din nou"

Robinson Zapata

"Se bucură mei, dar mai fericiţi sînt cei de la CFR! Această partidă a fost exact cum a spus domnul Mureşan, o glumă de meci"
Bogdan Onuţ

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
 •  26 Februarie 2008, 00:33

dayro a fost cel mai cu-capul-pe-umeri stelist. nicolita e extraterestru

 •  25 Februarie 2008, 22:33

la ce teren e la IAsi ... dayro nu avea ce sa faca ... a gandit bine Lacatus ... rupem CFRU ........ forza steaua

 •  25 Februarie 2008, 21:05

lacatus nu are nici o treaba cu antrenoratul si adrian ilie declara numai aberatii , surdu nu face fatza nici in divizia b , iar lovin dayro moreno , rada si altii nu joaca la steaua pentru ca steaua nu are un antrenor de calitate

Vezi toate comentariile (32)
Comentează