FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 2-2

De ce a jucat Budescu doar 10 minute? Răspunsul evaziv al lui Oleg Protasov

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 18:16

Astra şi Chiajna au terminat la egalitate, 2-2, într-un meci de infarct, iar Constantin Budescu n-a fost folosit decît 10 minute de Oleg Protasov.

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit imediat după meci despre partida cu ilfovenii şi a spus care a fost motivul golurilor marcate.

"Ştiam că cei de la Chiajna au o echipă bună şi periculoasă. În prima repriză nu au ajuns la poartă şi nu au avut ocazii. Prima parte ne-a aparţinut, dar avem probleme pentru că nu avem multe ocazii. Apoi le-am dat ocazia să vină cu mingi în careul nostru şi de aceea am primit gol. Eu sînt antrenor şi eu decid cine joacă şi cine nu", a spus Protasov la Dolcesport.

Întrebat care a fost motivul pentru care l-a introdus pe teren pe Budescu abia în ultimele 10 minute, Protasov n-a vrut să comenteze: "Nu vreau să vorbesc despre decizia mea. Astea sînt lucruri care se ţin în vestiar".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
euce
euce  •  23 Februarie 2015, 09:34

blat frate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează