FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce a ratat FCSB titlul! Conducerea clubului trage concluziile după încă un an ratat: "Aici s-a făcut diferența!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 19:33

Președintele de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, a tras concluziile după ce echipa pe care o reprezintă a ratat titlul de campioană în Liga 1 pentru al 3-lea an consecutiv. 

Oficialul roș-albaștrilor e de părere că ardelenii de la CFR merită titlul pentru că jucătorii au fost determinați și au jucat mereu la limita sacrificiului. 

"Eu cred că la CFR toți jucătorii au făcut un pressing agresiv, sunt singurii care au jucat la sacrificiu, absolut toți jucătorii.

Nu au avut oameni care să stea cu gândul să nu se accidenteze pentru că merg la națională sau mai știu eu ce. Aici cred că s-a făcut diferența. Părerea mea", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  22 Mai 2018, 22:38

Corect! Gnohere, care nu era in pericol sa fie chemat la nationala, a jucat bine dar n-a fost lasat. Teixeira la fel. Si multi altii, care ar fi jucat cu siguranta bine daca ar fi fost lasati s-a faca (Fl. Coman, Nedelcu, Morais, etc). Sa fim seriosi, când un antrenor face antrenament specific si stabileste o tactica, functie de adversarul cu care urmeaza un joc si vine patronul si impune alt sitem de joc, alta echipa si alta tactica, ce pretentii putem avea? Rezultatul obtinut - locul 2- se datoreaza exclusiv valorii si experientei jucatorilor, care au putut trece peste brambureala conducatorilor! Cu un lot mai slab valoric puteam juca derbyurile cu Dinamo!

merace
merace  •  22 Mai 2018, 21:10

Poate FCSB nici macar nu a vrut titlul, doar s-a laudat ca vrea asta, prin purtatorul de cuvant neoficial Gigi Becali. Timp in care el impartea valize ca sa aranjeze scoruri convenabile. :o Camorra romaneasca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează