FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, LUNI, 20:45, GSP.RO, DIGI, TELEKOM, LOOK

De ce Astra - FCSB va fi un duel ciudat » Doi fotbaliști în rol de agenți dubli!

Vera a jucat un singur meci împotriva FCSB-ului, 1-1 pe 21 septembrie 2017 // FOTO Raed Krishan
Vera a jucat un singur meci împotriva FCSB-ului, 1-1 pe 21 septembrie 2017 // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 09:00

Astra-FCSB va fi un meci ciudat: spaniolul Vera e la Giurgiu, însă ia primă dacă obține CFR titlul, Alibec joacă pentru steliști, dar clubul de la Dunăre are un interes clar ca el să redevină bun de vândut.

Astra e o sperietoare pentru FCSB, i-a luat patru puncte în acest sezon și i-a suflat titltul în urmă cu două sezoane, însă clubul giurgiuvean constituie și un partener dintre cei mai importanți pentru Becali. Din numeroasele tranzacții cu Gigi și dintr-un transfer efectuat în iarna asta cu CFR, formația pe care o conduce Mulțescu s-a trezit în fața unei partide care conține și ingrediente stranii.

Urko are 100.000 de la Cluj

Unul dintre atacanții lui Mulțescu va câștiga mulți bani dacă FCSB nu va deveni campioană. La Cluj trebuie să ajungă trofeul pentru ca Urko Vera să încaseze 100.000 de euro, bonusul de titlu din contractul spaniolului cu CFR.

El a semnat cu trupa din Gruia astă-vară și a fost împrumutat în iarnă la Giurgiu, după ce Petrescu l-a adus pe Țucudean și a constatat că avea deja prea mulți atacanți. Urko și-a păstrat prima din contractul semnat cu ardelenii, așa că el e motivat mai mult decât oricare fotbalist al lui Mulțescu s-o bată pe FCSB.

Cine-l salvează pe Alibec?

Altă situație stranie e întâlnită la FCSB: Alibec e o potențială afacere pentru Astra, care a păstrat procente din revânzarea atacantului. Numai că Denis e în criză de un an și ca să poată fi vândut undeva, deci pentru ca fostul club să încaseze ceva, e nevoie ca el să înscrie și să-și reconstruiască o cotă interesantă.

Becali l-a cumpărat de la Giurgiu cu două milioane de euro și condițiile au rămas avantajoase pentru Astra, care ia 10 la sută dintr-un viitor transfer sau un milion de euro dacă FCSB îl vinde cu peste 2,5 milioane de euro.

Un atacant cu un gol într-un sezon, așa cum arată raportul lui Alibec în acest moment, nu poate fi o afacere, e nevoie ca Denis să înscrie ca să-și revină. Inclusiv Astra are nevoie de așa ceva!

6goluri are Urko Vera în acest sezon, dintre care 5 marcate pentru CFR și unul în tricoul Astrei. La 30 de ani, el e aproape de finalul carierei, așa că suta de mii de euro pentru titlul Clujului ar constitui un bonus și mai important

17meciuri și un gol a adunat Alibec în ediția curentă din Liga 1. Dică l-a folosit pe Denis în cele mai recente partide, cu Iași și cu Craiova, în dauna golgeterului Gnohere, care a marcat de 13 ori doar în campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
100002473541087
Danut Ognean  •  15 Aprilie 2018, 18:14
Postat de Nello Milano pe 15 Aprilie 2018, 17:27

PENTRU ACEI *** CARE MAI CRED CA FCSB.CASUL PIPERA E STEAUA LE SPUN DOAR CA SUNT CARICATURI UMANE PRECUM IDOLII LOR OCNASUL JIJI SI *** *** .

mai nume clonat va umilit rapidul aseara si la fotbal si in tribune!ha ha ha

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Aprilie 2018, 18:13

fortza astra!cfr noua campioana a romaniei

832340336969683
Nello Milano  •  15 Aprilie 2018, 17:27

PENTRU ACEI *** CARE MAI CRED CA FCSB.CASUL PIPERA E STEAUA LE SPUN DOAR CA SUNT CARICATURI UMANE PRECUM IDOLII LOR OCNASUL JIJI SI *** *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează