FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce contează atât palmaresul Stelei?! Becali știe de ce face orice ca să dețină toate trofeele de la înființarea echipei: "E vital!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 09:32

Gigi Becali își continuă disputa cu CSA privind numele și marca Steaua.

Patronul FCSB a schimbat numele echipei, dar se luptă acum pentru a demonstra că el are palmaresul Stelei de la înființarea echipei, nu doar din 2003.

FRF și LPF s-au pronunțat deja: ele cred că FCSB e tot Steaua, moștenitoare a istoricului roș-albaștrilor. Gigi așteaptă acum ca și UEFA să aibă o opinie oficială pe acest subiect.

Miza o constituie coeficientul european, pe baza căruia echipa e mai bine plasată la tragerile la sorți.

Din sezonul viitor, un criteriu în stabilirea favoritelor îl va constitui și palmaresul all-time, nu doar cel din ultimii cinci ani, pe baza căruia era calculat coeficientul.

"O să vedeți cum vom fi capi de serie la toate tragerile la sorți datorită palmaresului Stelei! Și atunci o să devină totul limpede pentru toată lumea!" e convins Becali.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
masinameaeata
masinameaeata  •  09 Aprilie 2017, 00:28

Ai dreptate Gigel, este ca si cum te numesti FC Avantul Prabusirea *** SRL, dar ai coeficientul echipei FC Barcelona sau FC Madrid. Si cum FRF si LPF cred ca tu esti continuatorul echipei Steaua? Pai Decizia Definitiva si Irevocabila a ICCJ este in Romania un surogat???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  08 Aprilie 2017, 12:39

De ce conteaza palmaresul pentru oricare echipa si nu doar al clubului Steaua condus de Gigi Becali? Hai sa fim seriosi ca o luati pe aratura.

randoom_._
randoom_._  •  08 Aprilie 2017, 11:35
Postat de sadiku pe 08 Aprilie 2017, 10:11

Nu ai marca dar ai palaresul ...cum vine asta ??? ...daca nu te numesti steaua cum ai palnaresul ???

uite asa. simplu. asta este realitatea. in cupa si in campionat,in ultimele 40 de meciuri aveti 2 victorii in fatza stelei. cupa ligi aka cupa marbela nu conteaza. repet,in cupa si in campionat in ultimele 40 de meciuri aveti doar 2 victorii,cea mai slaba prestanta a lui fecedebe aka rusinea romaniei in fatza stelei in ultimi 67 de ani.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează