FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj e aproape să câștige o nouă bătălie cu FCSB » Căpitanul Mario Camora știe ce a făcut diferența: „Nu am avut nevoie de nimic”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 18:38

CFR Cluj are nevoie de un punct în meciul cu CSU Craiova pentru a obține al doilea titlul consecutiv în Liga 1. Mario Camora (32 de ani), căpitanul „feroviarilor”, își mobilizează colegii și le cere fanilor să ia cu asalt arena din Gruia.

  • CFR Cluj - CSU Craiova e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Echipa merita să câștige titlul, mai avem finala de duminică, pe care sperăm să o rezolvăm. Trebuie să fim modești, cu picioarele pe pământ, nu s-a câștigat nimic încă.

Sunt emoții, sper ca de duminică să mai avem încă un trofeu, să mai adăugăm încă o vitrină dacă este cazul și nu mai e loc pentru cupe. Ne dorim să intrăm în istoria clubului. Nu s-a câștigat niciodată doi ani la rând titlul. Ne stă bine în galben, prefer să fie pe mine tricoul de campion, decât să-i văd pe alții cum se bucură de el. Vreau medalia de aur la gât, vreau să facem istorie pentru club”, a declarat Mario Camora.

Mare atu al clujenilor

Camora crede că unitatea din vestiar a fost marele avantaj în lupta la titlu cu FCSB.

„Vestiarul și staff-ul nostru au făcut totul în acest sezon, acesta a fost atuul nostru. Față de sezonul trecut, când ne-au ajutat și rezultatele altor echipe, acum nu am avut nevoie de nimic, noi am dominat cap-coadă”, a adăugat Camora. 

Bilete puse la vânzare

„Feroviarii” au scos la vânzare biletele pentru ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei. 

Biletele pot fi achiziționate de la casele arenei „Dr. Constantin Rădulescu” și online, de AICI.

„Ne dorim un stadion plin, vom face totul să câștigăm meciul, să fim campioni, să ne bucurăm împreună cu fanii”Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Citește și:

Djokovic, pus pe ironii la conferința de presă! » Hohote de râs după răspunsul croatului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează