FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce e Steaua cu nervii la pămînt » După chipul şi asemănarea lui MM!

"Sînt prea nebun ca să trăiesc mult", a declarat Mihai Stoica la un moment dat

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 16:17

Steaua este echipa cu cele mai multe cartonaşe încasate în primele 7 etape, avînd nu mai puţin de 3 eliminări, toate cu cartonaş roşu direct, şi alte 26 de "galbene". De ce s-a ajuns aici şi ce parte de vină are MM Stoica?


În sfîrşit, Steaua e pe primul loc în Liga 1. Capitolul e unul însă cu care nici jucătorii şi nici suporterii nu se pot mîndri. Trupa lui Levy e cea mai nervoasă formaţie din campionat, avînd parte de cele mai multe cartonaşe roşii încasate în mod direct, dar şi de cele mai multe "galbene".

În primele 7 etape de campionat, Steaua a adunat nu mai puţin de 29 de cartonaşe, dintre care 3 au fost roşii! Nu mai puţin de 60 la sută dintre toţi jucătorii pe care Levy i-a folosit au luat măcar un cartonaş, ceea ce reprezintă un record pentru Steaua în ultimii ani.
În acest campionat însă, echipa are cel mai prost început de sezon din ultimii 9 ani, iar atmosfera de la club a fost plină de scandaluri şi de certuri, managerul general Mihai Stoica fiind în prim-plan aproape de fiecare dată. Spre comparatie, în sezonul trecut, steliştii au fost mult mai calmi. Tot după 7 runde, se încasaseră doar 15 "galbene" şi un singur cartonaş roşu, acesta fiind primit de portarul Stanca pentru un fault în postură de ultim apărător, nu pentru vreo intrare violentă.

6 meciuri din cele 7 etape ale Stelei au fost conduse la centru de arbitri FIFA: Kovacs (de două ori), Tudor, Haţegan, Deaconu şi Balaj

Trei episoade nervoase cu MM în 3 luni din 2011
Iulie - L-a bruscat pe un suporter rapidist la Piatra-Neamţ, înainte de Supercupa cu Oţelul, fanul respectiv strigîndu-le steliştilor: "Anul ăsta, Rapid o să vă bată în ambele meciuri".
August - A produs scandal în aeroportul din Cluj, la plecarea de acolo după meciul cu ŢSKA Sofia. Paza aerogării a cerut reluarea controlului la dispozitivul de detectare a obiectelor metalice, moment în care MM a urlat: "Nu mă verificaţi voi pe mine, mă! Ce credeţi, că v-am furat monezile din Cluj?".
Septembrie - A lovit cu pumnul un nuntaş la hotelul din Mediaş în care s-a cazat Steaua pentru meciul cu Gaz. Scena a avut loc la miezul nopţii, după terminarea partidei pierdute de Steaua, scor 0-3.

Cele mai nervoase şi mai dure echipe
Echipa / Cartonaşe roşii (eliminări directe) / Cartonaşe galbene
1. Steaua: 3 (3) / 26
2. Rapid: 3 (1) / 26
3. Petrolul: 3 (2) / 24
4. FCM Tg. Mureş: 3(0) / 23
5. Oţelul: 3(1) / 14

Dinamo e cea mai cuminte echipă
Echipa / Cartonaşe roşii (eliminări directe) / Cartonaşe galbene
1. Dinamo: 0 / 17
2. Astra: 0 / 20
3. CFR: 0 / 24
4. FC Braşov: 1 (0) / 13
5. Pandurii: 1 (0) / 17

"MM trebuie să stea în tribună dacă vrea ca echipa să joace! El n-are ce căuta pe bancă, trimite energie negativă jucătorilor" - Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Ceea ce se întîmplă pe banca Stelei e ca la nebuni. Zici că vine sfîrşitul lumii" - Vasile Şiman, patron Sportul

"Foarte bine că Mihai Stoica a lovit cu pumnul un nuntaş! În felul acesta văd şi jucătorii ce manager războinic au şi o să fie şi ei foarte motivaţi pe teren" - Gigi Becali, patron Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
putregaiu
putregaiu  •  24 Septembrie 2011, 03:02

-Care este mancare favorita a lui MM? -Fasolea batuta! ...... -La ce mancare are MM alergie? -La fasolea batuta cu 3-0

pedrogar
pedrogar  •  23 Septembrie 2011, 23:25

Ce fata de nebun are.

zamolxe666
zamolxe666  •  23 Septembrie 2011, 22:30

Beheheeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (31)
Comentează