FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce insistă Rednic: 5 schimbări pe care le poate aduce Răduț la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 25 decembrie 2015 10:29

Mircea Rednic vrea ca Dinamo să se lupte pentru cîștigarea campionatului și cere ca echipa să se întărească în această iarnă.

Primul pe lista de transferuri a antrenorului dinamovist este Mihai Răduț, mijlocașul celor de la Pandurii. Rednic a declarat în multe rînduri că și-l dorește pe jucător și că este dispus să vîndă fotbaliști de la Dinamo pentru a-l transfera.

GSP îți prezintă 5 schimbări pe care transferul lui Răduț le va produce la Dinamo.

DINAMO DEVINE o candidata la titlu

În prezent, Dinamo este pe locul 3, la cinci puncte de Astra, iar în play-off, diferența dintre cele două va fi de doar trei puncte. Dacă dinamoviștii îl aduc pe Răduț, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, atunci pot spera din nou la cîștigarea titlului și devin din nou o forță în România.

Cu Răduț în echipă, care să le ofere pase de gol lui Gnohere și Essombe, și cu experiența lui Mircea Rednic, Dinamo va fi îndreptățită să spere la titlul de campioană.

Noul număr 10

Dacă vine la Dinamo, Răduț va avea locul de titular asigurat. Forma bună și talentul, coroborate cu posibila plecare a lui Cosmin Matei, aflat în ultimele șase luni de contract, l-ar transforma pe Răduț în noul număr 10 al "cîinilor".

Astfel, Rednic îl poate folosi ca mijlocaș de creație, în jurul căruia să construiască jocul echipei. Răduț va deveni "creierul" de la mijlocul terenului, cel pe la care să treacă toate baloanele pe faza de atac.

Dinamo, din un un club atractiv

Pandurii este una dintre echipele importante din Liga 1, fiind aproape calificată în play-off. La formația gorjeană, Răduț are un statut de vedetă, avînd un salariu de 9.000 de euro pe lună, și este văzut ca fiind jucătorul numărul 1 al echipei.

Dacă îl va putea convinge pe Răduț să plece, Dinamo demonstrează că după mulți ani este din nou o echipă atractivă în Liga 1 și că jucătorii vor să joace la formația alb-roșie, indiferent la ce echipă activează.

Negoiță arată că are planuri serioase

De cînd a devenit acționarul majoritar al "cîinilor", Negoiță nu a demonstrat că are forța financiară pentru a se duela cu Gigi Becali sau Ioan Niculae. În plus, Negoiță a trebuit să ceară ca echipa să intre în insolvență, din cauza datoriilor, iar clubul a avut de suferit, pentru că nu s-au putut aduce jucători importanți și nici să participe în cupele europene.

Dacă va transfera de la o echipă puternică, așa cum este Pandurii, Negoiță demonstrează că după ieșirea din insolvență, Dinamo își propune și are forța de face transferuri importante în Liga 1.

SCAPĂ DE CRITICILE FANILOR

În ultimii ani, din cauza insolvenței, Dinamo a fost nevoită să transfere jucători liber de contract, în detrimentul jucătorilor cu nume. Astfel, fanii au criticat în dese rînduri strategia clubului, fiind nemulțumiți de achiziții.

Transferul unui jucător important din Liga 1, așa cum este Răduț, i-ar încînta pe fani și i-ar face să vină din nou lîngă echipă. 

"Eu nu am o fîntînă de petrol în curte, care să producă bani zilnic. Toată lumea mă critică și spune «Dinamo low cost»" Ionuț Negoiță

700.000 €este cota lui Răduț, potrivit transfermarkt.de

În acest sezon, mijlocașul de 25 de ani a jucat în 21 de partide pentru Pandurii și a marcat de patru ori, oferind și cinci pase de gol.

Rednic: "El e fotbalistul anului"

În votul pentru Superlativele Gazetei Sporturilor, Rednic l-a nominalizat pe Răduț la categoria "fotbalistul român al anului", ignorîndu-i astfel pe Tătărușanu, Pantilimon sau Budescu în favoarea țintei sale numărul unu din următoarea perioada de mercato.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
cobra_z
cobra_z  •  27 Decembrie 2015, 11:54

singurul adevar din tot articolul asta e ca Rednic l-a nominalizat la fotbalistul anului, in rest numai baliverne ca sa intre lumea sa faca accesari. radut nu vine la dinamo din mai multe motive : banii pe care nu-i are negoita nici pt salariu nici pt transfer, sau ca radut e stelist convins, gen radoi. asa ca imi pare rau ca am intrat pe asa gluma de articol

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Decembrie 2015, 16:07
Postat de zecs93 pe 26 Decembrie 2015, 01:17

Da noi ce sa mai zicem de perioada 2005-2011 cand ati obtinut doar o victorie amarata scor 1-0 in rest batai dinamoviste ??? aia ce epoca a fost ?? a preistoriei ??

au batut si ei Dinamo cand era in insolventa. cum a iesit din insolventa la primul meci direct s-a revenit la normalitate. daca aduce Rednic 2-3 jucatori de valoare ii batem si in playoff. chiar ar fi un transfer exceptional Radut. pacat ca nu-l putem da la schimb cu Matei :))))

ultra_tei
ultra_tei  •  26 Decembrie 2015, 13:07

Răduţ se lasă prea mult rugat, Dinamo va renunta să se mai roage de el si va avea soarta lui pîrvulescu. E simplu. Profită, prostule, acum! Ocaziile vor fi din ce in ce mai rare.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează