FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce l-a pierdut Dinamo pe Djakaridja Kone » Nu l-a lăsat nevasta!

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 20:06

Ivorianul va semna cu Hannover, soţia sa fiind cea care s-a opus rămînerii în Ştefan cel Mare, acuzînd că a avut parte de un tratament rasist cît a locuit la Bucureşti


Dinamo încă mai plînge după Kone. Roş-albii au sperat pînă în ultima clipă că Djakaridja se va răzgîndi şi va semna prelungirea cu roş-albii, însă africanul a refuzat oferta de 100.000 de euro la semnătură şi un contract anual de 200.000 de euro! Mijlocaşul de 26 de ani s-a hotărît asupra viitorului său, iar zilele următoare va semna un contract cu Hannover, locul 7 în sezonul precedent din Bundesliga.

Apropiaţii ivorianului susţin că Djakaridja ar fi fost tentat să rămînă la Dinamo, însă cea care s-a opus vehement a fost soţia sa. "Kone nu a avut probleme cu suporterii pentru că era un fotbalist iubit. Doar rivalii mai făceau mişto de el că e negru, însă soţia lui a păţit-o urît. Pe stradă şi chiar în mall a fost agresată verbal cu apelativul «cioară», iar odată a fost servită mai tîrziu decît ceilalţi clienţi pentru simplul motiv că era negresă. A simţit o atitudine ostilă, rasistă, de aceea în ultima perioadă nu a mai dorit să stea la Bucureşti şi a plecat la Paris", au explicat prietenii lui Djakaridja.


2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kone, conform site-ului specializat transfermarkt.de
4 goluri a marcat Djakaridja Kone în cele 75 de partide jucate pentru Dinamo în Liga 1

Alte cazuri de rasism în fotbal:
- În 2005, după o serie de rezultate negative ale echipei, mai mulţi suporteri au intrat la antrenamentul roş-albilor din cantonamentul de la Săftica pentru a-şi apostrofa jucătorii. Fanii au aruncat în Mariko Daouda cu coji de banane, africanul plîngînd apoi în vestiar!
- John Terry, unul dintre căpitanii Angliei, a fost acuzat în toamna trecută de Anton Ferdinand că i-ar fi spus: "Negru de rahat!". Acest lucru a dus şi la îndepărtarea lui Rio Ferdinand, fratele lui Anton, de la prima reprezentativă.
- Mario Balotelli s-a confruntat de multe ori cu atitudinea ostilă a fanilor. În această vară, la Euro, italianul a ameninţat: "Dacă vor exista probleme de rasism, plec acasă. Iar dacă voi fi atacat cu banane, voi ajunge la închisoare pentru că o să-l omor!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
florenzo
florenzo  •  18 Iulie 2012, 20:04

Vrajeala...loc de intors!

spyry007
spyry007  •  18 Iulie 2012, 18:50

eu nu l'am regretat si nu'l voi regreta nici'o data.

raul4steaua
raul4steaua  •  18 Iulie 2012, 15:04

minciuni cel mai probabil, a plecat ca e fomist dupa bani, aia de la Hannover ii dau 500,000 pe an, doar nu o sa ramana aici la Dinamo de amorul artei pe 200,000

Vezi toate comentariile (28)
Comentează