FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB. LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

De ce l-a scos Becali pe Junior Morais din echipa Astrei » Cum s-a mai păcălit patronul FCSB cu un jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 12:29

Astra și FCSB se vor duela luni, de la ora 20:30, într-un meci care o poate scoate pe echipa roș-albastră din lupta pentru titlu.

În echipa lui Șumudică nu va evolua Junior Morais, fundașul stânga de 30 de ani care din sezonul viitor va juca la FCSB, așa cum și-a dorit Becali.

Au existat în trecut şi fotbalişti care s-au aflat în situaţia de azi a lui Morais, dar care au procedat diametral opus faţă de brazilian. În toamna lui 2011, Becali l-a cumpărat pe Chiricheş de la Pandurii, dar l-a mai lăsat să evolueze la Tg. Jiu încă o jumătate de sezon. Înaintea meciului Steaua - Pandurii, Gigi a ieşit public şi i-a solicitat stoperului să nu evolueze: "Ar însemna să joace împotriva intereselor lui".

Chiricheş l-a ignorat, a jucat tot meciul, a avut o prestaţie ireproşabilă, iar Pandurii a bătut-o pe Steaua, 2-1.

  • Astra - FCSB se joacă luni, de la 20:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
stelbz
stelbz  •  06 Mai 2017, 13:53

Momcilovic a jucat f. bine pe postul de fundas stanga. Unde va juca Moraes ? Sau unde va juca Momcilovic ?

hanmocar
hanmocar  •  06 Mai 2017, 13:29

Cînd s-o păcăli figura , atunci să vezi circ !!!! Vezi prostsportu' !!!

florar
florar  •  06 Mai 2017, 13:14

Alta gogorita!Becali nu a scos pe nimeni din echipa Astrei!Jucatorul a spus ca a semnat cu Steaua si s-a cerut in tribuna!Ce se spuneaa daca Moraes ar juca si el ar gresii intr-o faza grea?Moraes orice ar face nu este bine...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează