FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ŢSKA, MÎINE, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De ce-l protejează patronul stelist pe Dodel :) » Fata lui Becali e fan Tănase!

Cristi Tănase e favoritul fetei lui Gigi Becali
Cristi Tănase e favoritul fetei lui Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 23:20

Fiica mijlocie a lui Gigi, Alexandra, îl are ca idol pe decarul roş-albaştrilor.


Cristi Tănase a fost întotdeauna unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Gigi Becali. Încă de cînd a ajuns în Ghencea, în vara lui 2009, mijlocaşul care a costat 1,8 milioane de euro a fost mereu lăudat de patron, chiar dacă evoluţiile sale au fost de multe ori unele mai puţin reuşite.

Poartă tricou cu numărul 10!
Pe contul său de Facebook, Alexandra îşi dezvăluie admiraţia pentru mijlocaşul stelist. Ea îl are pe acesta la rubrica cu sportivi preferaţi, iar poza de profil a contului este făcută într-un tricoul al roş-albaştrilor cu numărul zece şi cu numele ei: Alex B. Nu numai Tănase este printre preferaţii Alexandrei. Acesta îi mai are ca idoli pe Bogdan Stancu, pe Olăroiu, dar şi pe Brandan.


"Tănase e la fel de bun ca Hagi. El face tot jocul echipei, el pasează, el dirijează tot. Fără el în echipă sîntem morţi!"
Gigi Becali, patron Steaua

L-a împiedicat să vîndă Steaua
În martie 2009, Gigi Becali a povestit un episod avînd-o în prim-plan chiar pe Alexandra. Atunci, patronul stelist purta negocieri pentru a renunţa la Steaua cu israelianul Shon Mekyten. Becali a povestit cum s-a răzgîndit: "Vorbeam cu soţia mea la telefon, iar lîngă ea era fiica mea, Alexandra. Am auzit-o cînd îi spunea lui maică-sa: «Să nu vîndă tati Steaua!» Atunci mi-au dat lacrimile şi am renunţat. Poate Steaua va fi într-o zi chiar a ei!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
reptile1983
reptile1983  •  17 August 2011, 12:05

Mi se pare normal sa fie fana lui Dodel-Scuipinel. Fara Dodel la mijloc Steaua e moarta, e un pic peste Hagi chiar, are si un procentaj al reusitelor incredibil 3 goluri in 3 campionate. Pentru postul lui de inaintas nu-i de'aci de colea. Daca ii pui lu' Dodel cazmaua in carca il poti pune linistit pe coperta unei reviste de agricultura, configuratia lui osoasa ne duce cu gandul la neanderthal. Ce sa mai, e un carlan versat.

phillipss
phillipss  •  17 August 2011, 10:11

inseamna ca si fii-sa e la fel de ciobanca

magicasteaua
magicasteaua  •  17 August 2011, 09:46

trebuie sa ai un iq incredibil de mic ca sa poti sa ajung "fan dodel".....dar nu e de mirare...avand un astfel de tatic...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează