FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI

"De ce ni-l iei, nenea?!". Copii în lacrimi după ce observatorul le-a luat banner-ul cu Steaua. Cum comentează Dragomir

Incident scandalos în Ghencea: au făcut un copil să plîngă +3   FOTO
Incident scandalos în Ghencea: au făcut un copil să plîngă

Articol de , - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 00:00

UPDATE Dumitru Dragomir a vorbit la Digi Sport Special despre episodul petrecut în Ghencea, cînd observatorul meciului Steaua - Vaslui a confiscat banner-ul unor copii: Nedelescu este unul dintre cei mai buni observatori. Sigur nu a încălcat regulamentul. El este un băiat foarte priceput".

Cu cîteva minute înainte de startul partidei dintre Steaua şi FC Vaslui un incident scandalos a avut loc la marginea terenului.

Un grup de suporteri stelişti din clasele I-IV s-au gîndit să le transmită un mesaj favoriţilor printr-un banner colorat pe care l-au afişat pe gardul de la tribuna 0. Mesajul inscripţionat era următorul: "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană!".

Pe puşti îi pîndea însă un pericol. Ochii vigilenţi ai observatorului de joc Gheorghe Nedelescu vegheau din umbră. Oficialul din Craiova a văzut repede banner-ul şi imediat a "aplicat" legea: a ordonat ca acesta să fie confiscat pentru că puştii nu aveau AUTORIZAŢIE să-l afişeze.

Fotoreporterii Gazetei au surprins imaginile cu unul dintre copii care plînge în timp ce Nedelescu încearcă în zadar să-l consoleze. Observatorul de joc i-a promis că-i înapoiază bucata de pînză, dar numai cu o condiţie: să nu o mai afişeze.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (108)
mariano36
mariano36  •  22 Aprilie 2012, 08:00

Bai dar chiar sunte-ti niste animale!De ce nu ati lasat bietul copil in pace,poate sa chinuit sa faca acel banner si pe deasupra este f bine ptr. ca sunt prezenti pe stadioane si le place spectacolul sportiv...le furati si aceasta bucurie dupa ce ca nu au prea multe satisfactii si se confrunta cu greaua realitate a vietii de zi cu zi din Romania de la varste f mici!!Fiind prezenti pe stadioane asa ii putem indrepta spre sport!!!

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  21 Aprilie 2012, 18:08

Cu siguranta la urmatoarele meciuri la care va fi observator, nedelescu va confisca si bannerele publicitare.... pai nu?.... pai da!

kristymin
kristymin  •  21 Aprilie 2012, 17:48

De cate ori a aplicat acest ....NEDELESCU REGULAMENTUL "CA LA CARTE" ? \Sunt penibili acesti lingai . aceste sugative...sunt observatorii, dar nu observa ce trebuie...BINE CA A OBSERVAT UN BAIETEL ! UN BAIETEL CARE AVEA SI EL DE FACUT PUBLIC O DORINTA .....ar trebui ca nedelescu sa ceara scuze public acelui baietel ! rusine ,rusine , rusine

Vezi toate comentariile (108)
Comentează