FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce nici un ”nou Hagi” n-o să-i calce pe urme ”Regelui”: "Cîştig la loto şi mă las"

Cosmin Matei a venit ca o mare speranţă, dar nu s-a impus decît prin cîteva scandaluri în care a fost implicat Foto: Alex Nicodim
Cosmin Matei a venit ca o mare speranţă, dar nu s-a impus decît prin cîteva scandaluri în care a fost implicat Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 21:24

Gigi Becali a povestit un episod şocant ce l-a avut în prim-plan pe Cosmin Matei, mijlocaşul care a fost vîndut la Astra.


Cosmin Matei abia a împlinit 19 ani şi are deja trecute în CV meciuri în cupele europene pentru Steaua. Dar visul mijlocaşului nu este să ajungă să joace alături de Messi sau Cristiano Ronaldo, ci unul mult mai mercantil: vrea să devină milionar la loto, ca mai apoi să se poată lăsa de fotbal! Episodul a fost povestit chiar de patronul Stelei, Gigi Becali: "M-am întîlnit cu el înaintea unui antrenament şi l-am întrebat ce vrea el de la viaţă. Răspunsul lui m-a lăsat mască: Bre nea Gigi, eu visez să cîştig marele premiu la loto şi apoi mă las de fotbal! Ce să faci cu un asemenea om? Gata, l-am vîndut la Astra!", a povestit finanţatorul din Ghencea.

Exemplul Hagi
Becali a făcut o comparaţie între comportamentul jucătorilor actuali şi cei din anii '80-'90: "Păi, Hagi d-aia a ajuns rege în România, că era disperat după fotbal. Ţin minte că am fost amîndoi la o petrecere, unde am stat pînă dimineaţa. Cînd să plecăm acasă, el mi-a zis să-l duc la stadion, deşi avea zi liberă! Atunci mi-a spus aşa: «Gigi, fotbalul e totul pentru mine! Dacă sînt cu tine şi pot petrece şi am tot ce vreau e doar datorită fotbalului. Voi da totul pentru acest sport». Normal că a ajuns cel mai mare fotbalist din istoria României!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dblock
dblock  •  03 Iunie 2011, 03:12

Stii care e chestia ..Ca gigi becali chiar are dreptate! Jucatorii din ziua de azi nu inteleg ca trebuie sa joace bine ca sa ia bani, si ca jucand mai bine vor lua mai multi, nu, ci ei vor sa fie intai platiti si dupa daca joaca bine daca nu, nu..

cicinho
cicinho  •  02 Iunie 2011, 12:29

fraieru de el nici atat nu stie ca ,categoria 1 la loto nu se castiga pe bune :))))))

iulian1952
iulian1952  •  02 Iunie 2011, 11:49

Cine vorbeste? Cine povesteste? Un linge-blinde.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează