FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

De ce nu a venit la Rapid? Primul răspuns al lui Săpunaru: "Numai eu știu ce e în sufletul meu"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2015 13:58

Cristi Săpunaru a semnat pentru un sezon cu Pandurii și astăzi a făcut vizita medicală. Fundașul în vîrstă de 31 de ani a vorbit despre motivele care l-au făcut să semneze cu gruparea gorjeană.

"A fost o decizie de ultim moment și sînt fericit că pot să joc, pentru că îmi doresc să revin la națională. Le mulțumesc celor de la Pandurii că mi-au dat o mână de ajutor.

Numai eu știu ce e în sufletul meu. O să încerc să nu mai spun nimic, ca să nu deranjez pe nimeni, pentru că am văzut că dacă vorbesc, deranjez, și mai bine tac.

Eu am spus că la Steaua și la Dinamo nu o să mă duc niciodată în viața mea. Acum, nu pot să mă las de fotbal pentru că nu pot să mă duc la Rapid. Am semnat cu Pandurii și sper să ne ajutăm reciproc", a spus Săpunaru după vizita medicală.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
scandautor
scandautor  •  07 Septembrie 2015, 17:16
Postat de godot pe 07 Septembrie 2015, 15:40

Marile simboluri rapidiste: unul prefera sa fie comentator la 31 de ani, decat sa joace fotbal altul prefera sa se lupte pentru locul 6 la Pandurii, altul face performanta sateasca la Voluntari. Mai usor din gura decat cu faptele. Din gura ce mai iubire, atasament, traditie, legenda, valori, culori, stare de spirit, cel mai frumos cutare, cea mai nustiu ce, rapidsistii sunt nustiu cum, bara frumoasa, devotament, principii. PENIBIL!

Simbolurile astea - tu, inainte sa scrii despre ele, ar trebui sa te speli pe maini in 7 ape - au fost alaturi de Rapid cand a fost mai rau. Da, si cel care "prefera sa fie comentator la 31 de ani" - a acceptat sa joace in liga a 2-a in cea mai grea perioada a echipei si a ajutat-o sa promoveze inapoi in liga de unde fusese retrogradata abuziv, desi ocupase locul 8 in plan sportiv. Da, si cel care "face performanta sateasca" - tragand echipa dupa el, tot in liga a 2-a, tot in cea mai grea perioada. Daca nici asta nu inseamna "iubire, atasament, traditie, legenda, valori, culori, stare de spirit" - atunci ce inseamna?! Ca vremelnic au plecat de langa echipa, nefiind de-acord cu cel care, tot vremelnic, conduce clubul, asta e alta poveste. Or oamenii n-au dreptul la opinii proprii si, conform filosofiei tale abulice, ar trebui sa sacrifice tot chiar si atunci cand sacrificiile lor nu sunt apreciate? De la ce echipa s-a retras marea legenda ex-stelista Marius "Suedezul" Lacatus, cel cu care suporterii de rezultat ai *** aleia de echipa se falesc de parca le-ar fi frate? (Ma rog, unora le si e, desi n-o stiu ei in mod oficial) Hai sa mai subtire cu parerile astea de pseudomoralist, cand nu-ntelegi cum sta treaba, in realitate, cu treburi din astea din zona "iubire, atasament, traditie, legenda, valori, culori, stare de spirit"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

panzer_lehr
panzer_lehr  •  07 Septembrie 2015, 16:27

Nu-i mai place apa minerala .

934342349971214
Nakky Redbook  •  07 Septembrie 2015, 16:14

mult succes la pandurii.sa ai un an excelent

Vezi toate comentariile (7)
Comentează