FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 0-0

De ce nu au bătut Steaua? "Sîntem o echipă nouă. Și ne-a lipsit și norocul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2015 23:02

Tibor Selymeş, antrenorul celor de la Petrolul, a vorbit despre egalul obţinut în faţa Stelei, scor 0-0.

"Este un rezultat meritat. Puteam să cîştigăm, dacă Rusu marca la acea ocazie din finalul meciului. Este greu să pregătești o echipă care se schimbă în totalitate. Totul ţine de atitudine. Îi felicit pe băieţi pentru meciul pe care le-au făcut. A fost un rezultat bun.

Ne-a lipsit norocul, dar şi ei au avut o bară şi cred că pînă la urmă este un rezultat echitabil", a spus Tibor Selymes la DolceSport.

Şi mijlocaşul Ropotan, aflat la debutul pentru Petrolul, a  vorbit despre meci. "Ne bucurăm că am reușit să ne facem jocul nostru. Sîntem o echipă în formare și azi am arătat că sîntem puternici. Vrem să formăm un grup unit, să fim o familie.

Nu mă interesează înjurăturile steliștilor. Am încercat să îmi fac datoria pe teren, am jucat cu inima fiindcă sînt jucător profesionist. Cu toții ne-am făcut treaba", a spus Ropotan la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează