FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce nu investește Mircea Lucescu la Dinamo? Explică Răzvan Lucescu: „Tata nu a câștigat foarte mult”

Mircea Lucescu (74 de ani) a devenit membru elite în programul „Doar Dinamo București”
Mircea Lucescu (74 de ani) a devenit membru elite în programul „Doar Dinamo București”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 18:34

Răzvan Lucescu a explicat de ce tatăl său, Mircea Lucescu, nu se va implica la Dinamo din postura de investitor.

„Tata nu a câștigat foarte mult. A avut un salariu foarte bun, dar a fost salariu. Acum s-a oprit!

Ce ar însemna? Să vină să bage niște bani, pentru un an sau doi, după care se termină.

În acel moment Dinamo s-ar întoarce la ceea ce a fost în ultimii cinci sau șase ani”, a declarat Răzvan Lucescu la TVR Sport.

Răzvan și Mircea Lucescu au devenit membri Elite în programul socios „Doar Dinamo București”, în luna mai, investind 1.948 de euro în proiectul fanilor, care vor să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță.

Din grupul Elite mai fac parte Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu și fostul ministru Andrei Gerea. Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

Mircea Lucescu: "Mereu s-a greșit în defavoarea noastră la meciurile cu Steaua. Dinamo devenise prea puternică, nu putea fi oprită altfel!"

DINAMO. Se apropie momentul decisiv! PCH a făcut anunțul: „Încă puțin și luăm clubul”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  21 Iunie 2020, 19:06

Ce nustie Razvan si are dreptate ca e inca junior sau baiatu lu tata, pai bah razvanel, daca baga banii aia de la sahtior, e de ajuns primu an , pentru ca deja in al 2 deja ai rezultate si te autofinantezi, si o sa scoti si profit si bagi si bani la loc, si tot asa, iar succesu e garantat, dar mna, ramai la arabii tai, faceti performanta in cupa nisip !!

demolarii
demolarii  •  21 Iunie 2020, 04:42

M Lucescu are mult mai mult de oferit, decât vreo suma de bani. Experienta lui ar ajuta pe DDB sa organizeze preluarea managerială efectivă a clubului...

maistorkokir
maistorkokir  •  21 Iunie 2020, 03:38

Lucescu doar castiga, el nu cheltuie, oricum cu razboiul din Donbass se pare ca a pierdut milioane grele de dolari(daca nu chiar peste 10 milioane).

Vezi toate comentariile (16)
Comentează