FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce refuză Moţi şi Pulhac » Cei doi fundaşi nu vor să îşi mai prelungească înţelegerile cu Dinamo

Moți și Pulhac nu sînt pe placul lui Bonetti, care i-a pus pe lista neagră
Moți și Pulhac nu sînt pe placul lui Bonetti, care i-a pus pe lista neagră

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 10:38

Celor doi fundaşi li s-au promis bonusuri mai mari, însă contractele anuale li se vor reduce semnificativ.

În acest moment, Cristian Pulhac şi Cosmin Moţi nu se încadrează în plafonul financiar impus la Dinamo, de 10.000 de euro pe lună. Primul are un salariu de 14.000 de euro pe lună, iar celălalt cu 2.000 de euro mai puţin. Ambii sînt în ultimul an de contract, iar conducerea doreşte să le prelungească şederea. Însă în cu totul alte condiţii decît cele actuale.

Şefii doresc să le diminueze salariilor lor pînă la 10.000 de euro pe lună, dar cu bonusuri de prezenţă pe teren, goluri, pase de gol, victorii acasă şi în deplasare, dublate. Adică, în condiţiile în care ar fi oameni de bază în echipa lui Bonetti, iar Dinamo ar cuceri măcar un trofeu, aceştia ar mai încasa circa 80.000 de euro doar din prime.

Ieri, cei doi s-au întîlnit cu fraţii Victor şi Ioan Becali şi au primit asigurări că li se vor căuta angajamente în străinătate în cazul în care nu vor continua cu Dinamo. Aseară au purtat discuţii şi cu şefii, însă negocierile decisive în privinţa prelungirii contractelor va avea loc în cantonamentul din Austria, în prezenţa lui Cristi Borcea.

"În condiţiile actuale, nu văd de ce mi-aş prelungi contractul!" (Cosmin Moţi, fundaş Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Kone i-a enervat
Azi, Djakaridja Kone ar trebui să ajungă la Bucureşti pentru negocieri cu roş-albii, însă şefii şi-au pierdut orice speranţă, întrucît ivorianul încearcă să tragă de timp pînă la finalul lunii, cînd îi expiră contractul cu Dinamo. Şefii ameninţă: "Dacă nu vine azi, îi transmitem să se prezinte la pregătiri. Conform angajamentului, pînă la finalul lunii trebuie să fie la dispoziţia antrenorului, altfel riscă amenzi".

Inbox:
- Eugen Crăciun, Nicolae Zuluf şi Sorin Ispir nu vor face deplasarea în Austria, ei urmînd să fie împrumutaţi.
- Macedoneanul Blaze Ilijoski, neplătit la Braşov din luna februarie, a obţinut din partea FIFA dreptul de a pleca liber de contract. Atacantul de 28 de ani este dorit de Dinamo.
- Atacantul Mircea Axente (25 de ani) a fost declarat liber de contract şi ieri a făcut primul antrenament cu Dinamo. Tot ieri s-a alăturat lotului şi vîrful Adrian Markus (19 ani).
- Cristi Scutaru aşteaptă să fie declarat şi el liber de contract, apoi se va alătura lotului "cîinilor" în cantonamentul din Austria.
- Dinamoviştii vor decola în această dimineaţă, la 8:25, spre Austria, urmînd să fie însoţiţi şi de preşedintele executiv Cristi Borcea.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
dreamer123
dreamer123  •  21 Iunie 2012, 16:17

PLECATI VA ROG ! Niste mizerii care nu a de a face cu acest club si care au stat atata timp doar pentru a suge bani pentru excursiile in thailanda alaturi de gasca betziva...nu evti nicio treaba cu fotbalul iar pentru noi, suporterii dinamovisti, nu insemnati NIMIC ! AFARA CU JEGURILE !

redsef2005
redsef2005  •  21 Iunie 2012, 14:53
Postat de saviola2_8 pe 21 Iunie 2012, 09:34

sper sa ramana moti si pulhac! doamne fereste sa plece:)))

Nu spera şi nu ai teamă! Vezi că pe Pulhac îl bagă Victor şi Giovani pe gât vărului Gigi, că tot pleacă Latovlevici... Ţi-a trecut un junghi în inimă la asta, aşa-i!!?

biancorossi
biancorossi  •  21 Iunie 2012, 13:16

unii tot comentau ca nu e markus la dinamo. uite domle ca markus e la dinamo. si tot la dinamo e si axente, tot aici va fi si scutaru. si steliano filip este deja. si florean este. este si cristea. este si issa ba. este si pejovici, si tendeng si nigerinul celalalt. este marfa. plus ca vin zi cei 3 campioni zambieni.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează