FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

De ce s-a blocat transferul lui Budescu în Qatar

Budescu ar putea rămîne la Astra pînă în vară
Budescu ar putea rămîne la Astra pînă în vară

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 00:00

Jucătorul a pus și el umărul la stoparea tratativelor, solicitînd o suplimentare de salariu față de negocierile inițiale. ”S-a întors acasă întors pe dos fiindcă riscă să rateze iar plecarea în Qatar”, spun apropiații internaționalului.

Transferul lui Budescu e în continuare o poveste cu sfîrșit incert. S-a blocat din nou plecarea lui în Qatar! Aflați vreme de două zile la Doha, pentru a pune la punct ultimele detalii ale trecerii jucătorului la Umm Salal, președintele Astrei, Dănuț Coman, și Budescu au revenit ieri în țară fără nici o finalitate clară a discuțiilor.

"Voi semna 95%!", a anunțat internaționalul la revenirea în România. "A efectuat vizita medicală, mai are de pus la punct mici detalii legate de contractul său", a explicat și Coman. Surse din Qatar explică însă că, de fapt, tranzacția e pe punctul de a pica definitiv, la fel cum s-a întîmplat și cu Al Ahli!

Două ar fi motivele care au înfundat tratativele. În primul rînd, aflată în criză financiară, Astra a solicitat ca plata transferului, 1,2 milioane de euro, să se facă în maximum 48 de ore de la semnare. Arabii au refuzat însă termenul, sugerînd că banii ar putea veni în circa două săptămîni. "Au fost destul de evazivi la acest capitol", afirmă persoane apropiate negocierilor.

S-a retras în familie, la Ploiești

În plus, Budescu ar fi solicitat la fața locului bani în plus față de pretențiile emise pe parcursul discuțiilor purtate la distanță, în zilele anterioare. "N-a fost o sumă foarte mare, pînă în o sută de mii de euro, dar celor de la Umm Salal nu le-a plăcut abordarea", explică sursele GSP.

"Budescu s-a întors acasă cam întors pe dos. E pentru a doua oară cînd ar rata un transfer spectaculos din punct de vedere financiar și nu neapărat din cauza lui", spun amici ai internaționalului. El s-a retras ieri la Ploiești, în familie, și mai are cîteva zile la dispoziție din partea clubului pentru a-și clarifica statutul.

50.000 €pe lună era salariul pe care Umm Salal i l-a propus lui Budescu pentru un contract pe doi ani și jumătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează