FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce să mai aducă antrenor? Becali l-a ”masacrat” pe Reghecampf înaintea despărțirii: ”Am lucrat bine cu el, e un tip docil”

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:00

Becali l-a ”masacrat” pe Reghecampf înaintea despărțirii, a repetat că a lucrat bine cu Laurențiu pentru că e un tip docil, care execută comenzile fără să comenteze.

Reghecampf va pleca de la FCSB după finalul sezonului. Antrenorul are un acord cu Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, așa că Becali va trebui să găsească un înlocuitor: "Nu mă grăbesc să numesc alt antrenor, mai am opt zile la dispoziție".

Gigi nu se grăbește și pentru că nu pune mare preț pe funcția asta. A repetat în ultima săptămână că Reghecampf nu ia nicio decizie importantă, patronului îi aparțin ideile pentru formula de start, schimbările și, în general, toată strategia tehnică.

Așa că portretul viitorului "principal" a fost enunțat și ca o jignire la adresa actualului: "Care să fie profilul de antrenor pe care-l vreau eu? Exact profilul lui Reghe, băiat cuminte care ascultă tot ce zic eu! Nu e normal? Păi, eu îmi caut angajați care să execute, doar nu-mi aduc stăpâni!".

Dezvăluirile umilitoare despre rolul antrenorului la FCSB privesc și cazuri concrete petrecute în ultima vreme: Reghecampf nu are voie să aleagă tactica, nu poate să selecteze rolul unui jucător în funcție de ceea ce crede el despre respectivul fotbalist.

"Mi-e frică de 4-4-2!"

După transferul lui Gnohere, Reghecampf a avut la dispoziție atacanții cel mai bine cotați din campionat: pe "Bizon" și pe Alibec. Ca să nu fie nevoit să jongleze cu ei, în condițiile în care Denis nici nu suportă să fie înlocuit pe parcursul meciurilor, s-a gândit să-i folosească pe amândoi din start.

Becali a spulberat toată gândirea tactică: "A venit la mine Laur, "Patroane, să jucăm cu două vârfuri!". I-am zis că nu se poate. Mie mi-e frică în 4-4-2, pierdem mijlocul". Și a rămas 4-2-3-1, cu Gnohere pe bancă.

"Tănase nu e mijlocaș stânga"

FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pe Florin Tănase, doar că extrema de la Viitorul se va transforma în mijlocaș central ofensiv în curând.

Pentru că așa cere evaluarea pe care a făcut-o Becali: "N-o să-l mai vedeți pe stânga pe Tănase, el va juca în spatele atacantului, acolo e cel mai bun!".

Diferit de rolul în care l-a distribuit Reghe în meciurile trecute. Diferit și de viziunea lui Hagi, care-l folosea pe Florin tot ca mijlocaș lateral.

Ilie Stan e dispus să accepte orice

Un nume s-a încadrat deja în profilul pe care l-a descris Becali: Ilie Stan. El dă de înțeles că ar accepta toate regulile, doar ca să revină la Steaua: "Aș fi mult mai pregătit acum decât eram data trecută! Mi-ar plăcea să colaborez cu Becali, mai ales că eu știu ce înseamnă, cunosc foarte bine condițiile".

Dintre variantele disponibile pentru Gigi, două sunt în afara criteriilor "Becali", pentru că țin să aibă independență totală la cluburile la care lucrează: Dan Petrescu și Edi Iordănescu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (27)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  07 Mai 2017, 03:14

Lasati FCSB-ul sa se pregateasca pentru liga campionilor ,dar lasati si pe C S U Craiova sa se pregateasca pentru Cupa Romaniei

ares2024
ares2024  •  06 Mai 2017, 17:10

Pescarule amator esti tare !!! C-asa-i in fotbalu' autohton cu....idioti !

danieliorga2000
danieliorga2000  •  06 Mai 2017, 14:49

De ce Becali nu a spus asta inainte sa fie sigur ca pleaca? Pentru ca au fost de fapt divergente si a vrut sa il intepe. Nu putea Gigi sa forteze nota pana la precontractul cu Wahda pentru ca exista o clauza cu multi bani daca il dadea afara!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează