FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce Steaua refuză oferte, iar CFR le acceptă. "CFR nu e Steaua, ei nu sînt Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 10:49

Steaua a refuzat o ofertă de 7 milioane pentru Chiricheş, una de 3 milioane pentru Pintilii, venită din Rusia şi una tot de 3 milioane pentru Rusescu, din Spania, de la Sevilla. În schimb, CFR Cluj l-a vîndut deja pe Bastos pentru 3,5 milioane de euro, dar şi pe Sogou la Marsillia în schimbul a 4 milioane şi ptregăteşte şi cedarea portarului Felgueiras, pentru care solicită minimum 6 milioane de euro.

Gigi Becali e cel care încearcă să explice strategia diferită pe care o au cele două cluburi. "Nu puneţi CFR în aceeaşi situaţie cu Steaua pentru că nu se găseşte din două motive. În primul rînd, ei joacă în Europa League cu Inter şi vor fi eliminaţi indiferent dacă joacă Bastos sau nu şi indiferent dacă Sogou e în teren sau nu. Deci, dacă nu depind de aceşti jucători, atunci îi vînd", a spus Becali la GSP TV.

"Apoi, cei de acolo nu sînt Gigi Becali, care nu se gîndeşte la bani şi păstrează jucătorii la echipă, deoarece se gîndeşte în primul rînd la performanţe. Steaua are de luat un titlu, în timp ce CFR, nu numai că nu mai are şanse la campionat, dar nici la locurile 2-3 nu cred că se mai gîndesc şi atunci fac bine ce fac, vînd tot ce pot ei să vîndă", a adăugat Becali.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (125)
strajerul
strajerul  •  24 Ianuarie 2013, 21:37

tot va luati de jiji, are dreptate mai: a avut oferte de milioane cum zice el, insa in lei vechi :))))

montgomerry
montgomerry  •  24 Ianuarie 2013, 20:18

Nu au existat nicio o oferta adevarata,totul e scorneala lui Gigi.Auzi,7 mil.pentru Chirirches!?!.Asta viseaza cai verzi pe pereti.Mai am un singur dor,Ajax sa-i elimine.

kily
kily  •  24 Ianuarie 2013, 17:31

de eliminat vor fi eliminate ambele, clar! insa, fac pariu ca steaua va fi eliminata de o maniera jenanta, undeva la frontiera meciului steaua-stutgart, daca nu chiar dincolo de ea...

Vezi toate comentariile (125)
Comentează
Close