FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce trage Bourceanu din greu la antrenamente » Salvează iarna ce-a pierdut vara!

La alergări, Bourceanu iese mereu lider detașat
La alergări, Bourceanu iese mereu lider detașat

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 21:29

Căpitanul le-a spus apropiaţilor că în tur randamentul său a fost unul scăzut din cauza pregătirii fizice precare dinaintea transferului la Steaua.

Alexandru Bourceanu şi-a atras antipatia colegilor pentru modul "nebun" în care "înghite" turele pe zăpadă din Poiana-Braşov. Chiar dacă e privit urît de restul colegilor, căpitanul roş-albaştrilor este remarcatul celor din staff-ul echipei pentru abnegaţia de care dă dovadă în acest început de an. Mijlocaşul de 26 de ani e primul la alergări şi din dorinţa de a recupera deficienţele pe care le are din vara trecută, atunci cînd s-a pregătit puţin cu Timişoara, deoarece aştepta transferul la Steaua.

Cele mai multe meciuri din lot
Deşi a pierdut perioada de pregătire din vară alături de restul lotului, Bourceanu a intrat direct titular la Steaua. Chiar dacă a absentat în primele două meciuri oficiale ale sezonului, "Gatusso" este primul în topul celor mai folosiţi stelişti din acest sezon, el evoluînd în 26 de partide, la fel ca Latovlevici. În toate meciurile în care a fost folosit, el a jucat 90 de minute. Nu a evoluat într-un singur meci, cu Sportul, din cauza suspendării şi a fost menajat în Cupă cu Sănătatea. La aceste partide se adaugă şi cele trei convocări de la echipa naţională pentru meciurile cu Franţa, cu Belarus şi cu Albania.

Mai bine de o lună pe antibiotice
Finalul de sezon a fost unul greu pentru Bourceanu, mai ales după ce s-a ales cu o infecţie puternică la rinichi. Din cauza acesteia, căpitanul Stelei a fost nevoit să urmeze un tratament intensiv cu antibiotice timp de mai bine de o lună. De aceea, organismul său a fost extrem de slăbit, iar acest lucru s-a văzut şi pe teren, unde stelistul se plîngea că "oboseşte prea repede".

În pauza de iarnă, acasă, la Galaţi, internaţionalul Stelei s-a pregătit separat, iar acest lucru s-a văzut la testele fizice de la revenirea din vacanţă. "E un maniac al pregătirii fizice. Nu suportă să nu fie primul la aceste teste", a povestit un membru al staff-ului roş-albaştrilor.

2.232 de minute a adunat Bourceanu în meciurile din toamnă, fiind al doilea în acest top după argentinianul Brandan

5,84 este media notelor lui Bourceanu în turul campionatului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
legionarul_64
legionarul_64  •  15 Ianuarie 2012, 12:08
Postat de criticul89 pe 15 Ianuarie 2012, 10:28

auzi hai sa lamurim un lucru: atunci cand vin la o stire a stelei si incep ca un apucat sa ma iau de userii tai stelisti atunci sa-mi atragi atentia; ok?? razboiul meu este cu gsp; bah in loc sa-mi dai dreptate ca acesti pseudoziaristi sunt fara bun simt si profesionalism, tu stai sa-mi faci mie observatie!!! judeca putin cu capul si mai lasa pasiunea ta pt steaua!!

Fu le ceri ceva stelistilor ce nu se poate : sa judece cu capul . De unde daca nu au !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Ianuarie 2012, 11:25

Poate omul se pregateste de Olimpiada de iarna....eii mai glumim si noi daca astia scriu in articole niste chestii...normale ! Pai ce ati fi vrut sa faca Bourceanu , sa se dea cu nailonul ?!

criticul89
criticul89  •  15 Ianuarie 2012, 10:28
Postat de imperator pe 15 Ianuarie 2012, 02:04

Pärerea mea este sä stai pe articolele rapidului si sä nu confirmi copii de clasa a 5 -a , el e gäsit un " S " in loc de " T " iar tu ii confirmi incapacitatea de a lasa un commentariu adecvat la articol .

auzi hai sa lamurim un lucru: atunci cand vin la o stire a stelei si incep ca un apucat sa ma iau de userii tai stelisti atunci sa-mi atragi atentia; ok?? razboiul meu este cu gsp; bah in loc sa-mi dai dreptate ca acesti pseudoziaristi sunt fara bun simt si profesionalism, tu stai sa-mi faci mie observatie!!! judeca putin cu capul si mai lasa pasiunea ta pt steaua!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează