FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA / TRANSFER

De consolare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Real l-a luat pe Pepe in locul lui Chivu. Fundasul lui Porto a costat-o 30 de milioane de euro . Daca nu l-a putut avea pe Cristi Chivu, pentru care se intelesese cu Roma la 18 milioane de euro, Real Madrid l-a luat pe Pepe, fundasul central al lui FC Porto. Pretul brazilianului in virsta de 23 de ani este insa mult mai mare: 30 de milioane de euro, dupa cum anunta gruparea portugheza pe site-ul sau de Internet.

"Venirea lui Pepe exclude, practic, varianta transferului lui Cristi Chivu, desi clubul madrilen si AS Roma au incheiat deja un acord", a comentat ieri cotidianul Marca. Prin acest transfer, galacticii si-au blindat centrul defensivei, unde noul antrenor, Bernd Schuster, mai conteaza pe Cannavaro, pe Metzelder si pe Helguera.
La Real, sustine cotidianul O Jogo, Pepe va primi un contract pe 5 ani si un salariu de cinci ori mai mare decit incasa la FC Porto. Club cu care, incepind din 2004, a cistigat doua titluri de campion si o Cupa a Portugaliei.

Confuzie cu pretul
Chiar daca FC Porto a anuntat ca pret al tranzactiei 30 de milioane de euro, la fel ca si ziarele spaniole, O Jogo a aflat ca ar fi vorba doar de vreo 28 de milioane. si mai e o varianta potrivit careia, linga cele 30 de milioane, Real il va mai pune pe Baptista, imprumutat sezonul trecut lui Arsenal, pentru a-l lua impreuna cu Pepe si pe Quaresma.

Vine si Saviola
Intr-un interviu acordat in cadrul unei emisiuni radiofonice, "El Mirador de Punto Radio", Schuster a confirmat achizitionarea argentinianului Javier Saviola. Liber de contract, fostul jucator al Barcelonei se inscrie astfel pe o lista mai lunga de jucatori care au schimbat tricoul blaugrana cu cel alb al Realului, in frunte cu Schuster, Figo si Ronaldo. Tehnicianul german a precizat in acelasi timp ca urmatoarea sa tinta e Cesc Fabregas (Arsenal).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează