FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

De la Dinamo la Dinamo! Dat afară de Rednic, Georgios Katsikas și-a găsit echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 20:00

Dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo, Georgios Katsikas (28 de ani) a semnat azi cu Dinamo Brest, formație la care de curând a fost și Diego Maradona.

Fundașul central grec a făcut anunțul prin intermediul paginii sale de Instagram. „Aș vrea să le mulțumesc celor de la Dinamo București pentru momentele frumoase petrecute acolo.

Acum îmi doresc să am noroc în viitor și tot ce e mai bun. E timpul pentru o nouă provocare în cariera mea la Dinamo Brest. Vreau să le mulțumesc celor implicați în acest transfer. De la Dinamo la Dinamo!”, e mesajul lui Katsikas.

Cotat la 500.000 de euro, stoperul grec a dezamăgit la Dinamo, unde a avut evoluții modeste, în ciuda CV-ului său. Trecuse pe la cluburi precum PAOK, Esbjerg sau Twente.

A adunat 43 de meciuri în tricoul dinamovist și a marcat 3 goluri.

CITEȘTE ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Antrenor, manager, finanțator » Mircea Rednic decide TOTUL! Ultimul gest i-a lăsat mască pe jucători: „Nici nu le venea să creadă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează