FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

De la Madrid la Mediaş » Iordanianul Bawab, la al 2-lea gol in Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 19:34

Vîrful Mediaşului, care a jucat la cele mai mari cluburi din Spania, a ajuns la 2 goluri în Liga 1


Vezi mai jos cele două goluri înscrise de Bawab pentru Gaz Metan Mediaş

După golul înscris împotriva Oţelului, Bawab a recidivat şi a marcat şi împotriva lui Dinamo.

Născut la Amman, Thaer Fayed Bawab (26 de ani) are o poveste cel puţin interesantă. S-a mutat cu familia în Catalunia unde a jucat pentru echipa de tineret a clubului UE Cornellà, după care a trecut la Real Madrid.

A evoluat pentru madrileni între 2004 şi 2007, la a treia şi apoi la a doua echipă a clubului. De aici a trecut, pentru un sezon, la a doua echipă a marii rivale, Barcelona. Echipa a doua a catalanilor a retrogradat în acel sezon în a 4-a divizie în Spania, iar Bawab nu a reuşit să se impună. A mai trecut pe la două echipe mici spaniole, L`Hospitalitet şi CD Alfaro, după care a aterizat în Liga 1 la începutul sezonului actual, înregimentat de Gloria Bistriţa. După doar jumătate de an, în care nu a reuşit să marcheze nici un gol pentru bistriţeni, Thaer a ajung la Mediaş.

În momentul achiziţonării sale, directorul general al medieşenilo, Ioan Horoba, l-a lăudat pe iordanian: "Este un jucător cu calităţi foarte bune. Sînt convins că în scurt timp se va impune la Gaz Metan Mediaş".

Pentru echipa naţională, Bawab are 8 prezenţe şi 1 gol, înscris împotriva Turkmenistanului în preliminariile CM 2010.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
regele1978
regele1978  •  03 Mai 2011, 22:20

bai cristi_mold!!!habar nu ai dar te bagi in seama ca musca in curu calului!!nu a fost refuzat la tg mures....conditiile contractuale erau precare iar directorul sportiv vroia 2000 pe luna din contarctul jucatorului!!!daca nu stii nu vb....eu am fost acolo la negocieri,eu l-am dus de la bistrita la mures dupa ce in prealabil am vorbit cu cei de la medias....asa ca taci si vazi-ti de treaba ta!!!in rest pt contestatari astept sa va vad fata in max 12 luni....cand o sa plece afara la o forta a europei!!!

unu_oarecare
unu_oarecare  •  03 Mai 2011, 01:14

mare jucator, trecut si el pe la real madrid, echipa a coishpea, dar ce mai conteaza pentru romani

gazistu
gazistu  •  02 Mai 2011, 23:38

in sfarsit sa facut dreptate, in tur cand andrei cirstea a ras cand si sa dat acel penalty inexistent.... ati uitat ? masacru a fost in groapa..cand andrei cristea sia dat cu stangul in dreptu si sa dat penalty... apoi a ras..... ASA LE TREBUIE!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează