FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De la RATA la Sampdoria » Un jucător de la Dinamo a ajuns în atenţia lui Sinişa Mihajlovici

Nedelcearu a ajuns titular pe final de sezon la Dinamo, iar acum ar putea ajunge la o forță a Italiei
Nedelcearu a ajuns titular pe final de sezon la Dinamo, iar acum ar putea ajunge la o forță a Italiei

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 21:48

Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, este vînat de către locul 5 din Serie A, iar italienii fac presing să-l ia de acum ca să vadă dacă se adaptează pînă la vară.

Ce şansă pentru Nedelcearu! Puştiul de 18 ani este în atenţia Sampdoriei, care-l vrea de urgenţă în Italia, să-l crească la Primavera grupării pentru ca din vară să-l forţeze la prima echipă. Mai mult, media din Peninsulă a anunţat că afacerea s-a perfectat, doar că Dinamo nu a confirmat ieri tranzacţia.

"Cîinii" nu vor să cedeze sub două milioane de euro, bani care să vină la club, necondiţionaţi de împrumut sau de alte situaţii. Doria vrea să-l aducă să vadă dacă dă randament, la echipa de tineret, condusă de Enrico Chiesa, după care să-l promoveze sub comanda lui Sinişa Mihajlovici. Vor mai exista astăzi discuţii privind urgentarea tranzacţiei.

Sprijin pentru ai lui
Ascensiunea lui Nedelcearu a fost fulminantă. Crescut la juniorii clubului, a devenit un titular al roş-albilor pe finalul lui 2014. Puştiul a fost învăţat de mic cu greutăţile vieţii.

Locuieşte la 8 kilometri de Bucureşti, la Dobroeşti, face de ani buni drumul cu RATA, după care merge la antrenamente cu mijloacele de transport în comun. Şi-a luat de curînd permisul de şofer, însă a-şi cumpăra un bolid nu e pe lista lui de priorităţi. Îşi sprijină financiar familia.

"Tata s-a pensionat pe caz de boală din cauza unor probleme la gît, are o pensie de 350 de lei, iar cel mai important pentru mine este să-mi ajut familia", a comentat tînărul. Concomitent cu visul de a se duela cu Juventus sau cu Milan, Ionuţ vrea să termine şi clasa a XII-a, să ia BAC-ul, apoi să dea la facultate.

1.500 de euro este salariul lunar al lui Nedelcearu în Ştefan cel Mare, în Italia ar putea lua de 6 ori mai mult, pentru început

9 meciuri în toate competiţiile a prins Ionuţ la Dinamo în sezonul de toamnă, avînd 5 media notelor din Gazetă

646385-vanzari-dinamo.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tazdevil
tazdevil  •  05 Ianuarie 2015, 12:13

2miliane???????Da astia au un fetish cu suma asta?:))))))))))) Oricum,nici un milion nu da vreo echipa pe el......puteau mai bine sa zica , ca nu e de vanzare.......

tiberiu33
tiberiu33  •  05 Ianuarie 2015, 12:00

si inca ceva ..pt acest journalist de rahattttt.... vezi ca PUSTIUL ESTE NEPOTUL LUI SAMES ... si tac-su a fost fotbalist foarte bun ..a jucat la VICTORIA ....paca de el ...ca avea probleme de sanate ....a vrut sa-l ia dinamo in acea perioada ... ACEST ARTICOLUL ESTE FOARTE RAUTACIOS ...se vede ca este un stelist imputitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt .... daca era de la steaua .......statea in centru capitalei ...............DE CE NU SCRIETI DE TARANIII DE LA STEAUA ...DIN CE SATE PROVIN ...tanase .. kaseru ..chipciu ...etc

tiberiu33
tiberiu33  •  05 Ianuarie 2015, 11:53

sa va iau mortii in caruta de jurnalisti prosti ....sa ma foot in geografia voastra ...auzi la ala ...dobroesti la 8 km de buc :))))) ...si ca asta merge cu rata .....bai muuuuie ...tu confunzi dobroesti cu domnesti ...si nici aia nu sunt la 8 km ....bai ...izda asta care ai scris articolul ...daca iti vinzi apartamentul ...nu ai bani sa-ti iei o casa acolo unde zici ca te duci rata :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează