LIGA 1  ·  STEAUA - PETROLUL 2-2

De trei ori mai multe autogoluri! » Chiricheş e mai periculos pentru propria poartă

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 09:58

Chiricheş a completat cu Petrolul un ”record” incredibil: de cînd joacă în Liga 1 a înscris o singură dată în poarta adversarului şi de trei ori în propria poartă


Vlad Chiricheş a stabilit rezultatul din Steaua-Petrolul cu un gol imparabil pentru Tătăruşanu, "cap" exact lîngă bară, şi a generat glume legate de situaţia sa. Fotbalistul din Liga 1 cu cea mai bună cotă a devenit ţintă pentru glume. "Nu i-a scăzut cota, de ce să-i scadă? A şi crescut preţul, la cît de frumos a fost autogolul, a lovit-o cîş!", a glumit Dumitru Dragomir.

Pe net, ironiile despre Vlad au continuat: "Sigur ajunge la Real Madrid după autogolul cu Petrolul. Spaniolii n-au cum să nu-l remarce, la cît de puţini fundaşi-marcatori au mai rămas în lume!". Nereuşita lui Chiricheş nu e una izolată în cariera internaţionalului stelist. În patru sezoane petrecute în prima ligă, el a marcat un singur gol şi trei autogoluri! De fiecare dată cînd a înscris în propria poartă, a făcut-o spectaculos:

16 octombrie 2009 Alba Iulia-Curtea de Argeş (1-2): Călin Cristea, de la gazde, a centrat şi Chiricheş n-a rezistat: l-a învins pe colegul lui, portarul Marius Popa.

6 decembrie 2010 Urziceni-Pandurii (1-1): gorjenii au fost obligaţi să alerge după egalare. În minutul 24, Muşat a bătut un corner şi Vlad şi-a trimis mingea în propria poartă.

22 aprilie 2013 Steaua-Petrolul (2-2): Mojica a centrat din lovitură liberă şi Chiricheş, aflat la bara a doua, l-a învins pe Tătăruşanu.

4 a fost nota primită de Chiricheş în Gazetă după fiecare dintre cele trei meciuri în care a marcat în poarta proprieDetalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (8)
de_pe_tarnave  •  24 Aprilie 2013, 10:13

A nu se uita ca Kiri a fost varf de atac!!!

kanye  •  24 Aprilie 2013, 10:07

Călin Cristea, de la gazde, a centrat şi Chiricheş n-a rezistat: l-a învins pe colegul lui, portarul Marius Popa.......... =))

alpin  •  24 Aprilie 2013, 09:07

In sfarsit, se confirma un adevar pe care l-am sustinut mereu: Cap-de-Cal e cel mai periculos pentru poarta proprie!!! Desigur, cand nu joaca Parul-de-Fasole gardus.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1