FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De unde a pornit declinul Rapidului: "S-a tot sperat că lucrurile vor reveni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 10:31

Rapid este într-o situaţie dramatică, a intrat în insolvenţă şi săptămîna trecută clubul a fost anunţat că nu a primit nici licenţa pentru sezonul viitor.

Cauzele declinului din Giuleşti au început din vara lui 2008, atunci cînd Taher a preluat formaţia giuleşteană şi a lăsat datorii mari la echipă:  "La Rapid, totul a început atunci, în 2008, cu combinaţia cu Taher, cu Peseiro şi acel lot de jucători. S-a tot sperat că lucrurile vor reveni, că se va reuşi o performanţă, adică o calificare în grupele UEFA Champions League şi se vor plăti acele datorii", a declarat Dinu Gheorghe la Digisport Special.

Fostul preşedinte din Giuleşti a explicat şi de ce a plecat de la Rapid:  "Eu am plecat pentru că nu am mai acceptat comportamentul lui George. Dar am lăsat echipa pe locul doi în campionat, la două puncte de lider şi în grafic în Europa League".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
rapid_1923stefan
rapid_1923stefan  •  18 Mai 2013, 11:18

In divizia B sau in faliment RAPID va ajunge datorita marii GALERII ei in loc sa-i multumeasca lui COPOS ca fara BANII lui , RAPID era demult in B .Corsicanu spunea ca RAPID avea pe REPUBLICII 40.000 de spectatori ,asa este ca si eu am fost printre ei,dar este o mare diferenta RAPID avea galerie ,venea lumea la meci cu familia nu se injura, nu aveam terenul suspendat ,nu primeam amenzi ,cu banii care s-au dat pe amenzi se plateau jucatorii .Patronul este injurat cum vreti voi sa mai bage bani in club ,cei care l-au contestat pe Copos sa plateasca jucatorii s-ai trimita in cantonament etc Sa-l injurati pe ZOTA pe LUCESCU pe cei care aveau contracte de sute de mii de euro si nu jucau nimic.

datolo86
datolo86  •  18 Mai 2013, 02:40

catelusii , s-au terminat gunoaiele la voie ? de veniti si comentati aici ? daca si noi avem campionate furate =)) inseamna ca , fenomenul FOTBAL pt tine inseamna SNOOKER ;) Mergem inainte..asta este povestea noastra ,si asa o vom duce la capat !!!!

datolo86
datolo86  •  18 Mai 2013, 02:39

nu , nu stiu ce CONDUCATOR* (graba masii)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează